Allmänt, The Crazy Three

Att fira in vår semester 2019

Det är inte bara Hanssons semester vi firar in utan även våran och igår var det dags. Vi hade ju fått tillbaka grävaren (som blev lite broken) och tänkte köra en arbetsdag först. Vi fick hjälp av Svärföräldrarna och Hansson och sen blev det middag på kvällen.

Adde satte sig i grävare direk efter frukost och när Svärföräldrarna kom satt de igång ovh jobbade direkt. Men först fick vi lite prylar de hittat i huset, bl.a. en Morberg kokbok som jag letat efter ?

Efter någon timme fikade vi lite i regnstänken…

Och sen blev det lite mer jobb, dagens förhoppning var att göra ordning uppfarten och få bort jord- och krosshögar. Superhärligt att vi fick till det. Sen när solen visade sig så tog vi lite lunchkorv i skuggan av eken.

Uppfarten tar sig. Dräneringskanten syns inte och det känns så sjukt skönt att det inte bara är leråker runt huset. Men det är ju en hel del ytskikt som ska gixas men det tar vi senare.

Adde är en hejare på att gräva och har lyckats så bra när han jobbade själv, men det tar vi i ett annat inlägg om hela dräneringen. Min duktiga kille! Och all hjälp vi har fått, ren kärlek ❤️

Max fick ligga ute i skuggan och bara njuta, han är så härligt anpassningsbar. Snart kommer han kunna vara lös i trädgården och vara med hela tiden. Här har vi lämnat honom vid bordet efter eftermiddagsfikat. Gäller att hålla energin uppe ?

Vid strax efter 19 satte vi oss och åt lite mat. Jag hade kört en oxfilé och en älgfilé i sousviden under dagen. Till 58 grader i nån stans mellan 1,5-2 timmar. Blev riktigt bra!

Till det serverade jag ugnsrostad potatis (skivad), champinjoner och gräddsås. Mums!

Och så en chokladmousse med cookiekross med espresso till efterrätt. Känns som en bra avrundning på en trevlig dag.

Svärföräldrarna rundade av och åkte hemåt. Tack snälla för all hjälp! Hansson, Adde och jag tog fram vattenpipan, och så lite gott att dricka.

Och vi satt ute många timmar, tills det blev riktigt mörkt ute. Gott att dricka, citrontobak i vattenpipan, myggmaskinen igång och härlig musik i högtalaren, och såklart ett riktigt bra sällskap! Bästa killar! ❤️

Strax efter ett, gick Adde och Hansson en prommis med Max och så städade jag lite. Det hade smällt en bomb i köket, så det var lite att göra. Sen satt vi framför YouTube ett tag och gick och la oss strax innan två. En helkväll och underbart härlig svensk sommarkväll!

Du kanske också gillar…