After work

AV not AW

Idag blev det en AV istället för AW, en After Vacation ? Iofs har vi ju jobbat hela dagen, Adde i grävaren och jag har hjälpt till och jobbat inne. Det går framåt med grävningen och det ska bli kul att äntligen bli klara! Men det får bli ett snabbt inlägg. Vi bestämde igår att det var dags gör en AW och bokade bord på Pinchos. Det var ju länge sedan vi var där och sist var det ju inte så bra, men vi ville testa igen och vi kunde inte bestämma oss för något annat ställe ?

Dags att beställa och snacka skit ?

Öh, popcorn! Det är alltid gott med popcorn, men man får alltid ganska lite popcorn. Vill ha mer!

Jag började med en nyhet Jordgubbsdaiquiri. Som tyvärr var lite som att dricka jordgubbsirap, väldigt sött, men också väldigt lite i glaset. Kändes som att det hade varit supergott med lite bubbel i, lite tonic eller soda. Lite trist när drinkarna nu kostar ungefär 1/3 till…

Sen beställdes det in mat och vi åt mycket gott och maten kom in snabbt! Det var gott och bra!

Sen började det åska och vi kollade hur Max tog det hemma i hundgården. Men allt verkade ok!

Testade langos, som annars är av mina favoriter, men denna var tyvärr stabbig, torr och smaklös. Så tråkigt, då jag sett fram mot den länge!

Testade även nyheter Dirty Fries, nomnomnom!

Tog en Soda-drink, som smakar som vanligt men åter igen har de höjt priset, trist. Känns knappt värt att ta drinkar längre!

Mer mat, och Hansson tog även den nya Mac & Cheese, som var god och krämig! Mums!

Många smårätter blev det och roligast är ju alltid att Adde och jag delar, vilket gör att man alltid får massor med olika maträtter. Lite som en lösgodispåse. Nomnomnom!

Killarna tog efterrätt men jag hoppade det, kände mig ganska nöjd ändå.

När vi lämnade restaurangen, mätta och belåtna, trots att det kostade minst 150 kr mer än det brukar pga prishöjningar så duggade det lätt. Och på väg till bilen började det regna rätt bra, och vi blev lite blöta. Men det är så det är när man vill ut och roa sig under semestern. ?

Efter att vi tankat några dunkar (för grävaren), hämtat släpkärran som vi kopplat av efter en tur till tippen och släppt av Hansson hade regnet upphört och vi rullade hemåt i solnedgången. Hem till en väntande Max och till vår trygga plats ❤️

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. […] Stålbröllopsdag och firar på Pinchos, eller något. Nej, inte riktigt så, vi glömde bort att det var vår bröllopsdag när vi bokade […]

Kommentarer är stängda.