Food

Ullabella

Idag blev det 10 timmars Pulled Pork till middag på vildsvinet Ullabella (vi namnger ju vårt vilt så att vi håller koll på hur länge det har legat i frysen och vilket som ska ätas först).

Denna gången blev det en bit karré vilken jag tycker är godast att göra Pulled på som får ligga på en bädd av vitlök och rödlök med en habaneromarinad.

Sattes igång tidigt på morgonen i slow cookien och sen kan man glömma bort den till det är dags för middag. Kommer man ihåg att vända köttet någon gång så kan man göra det.

Hansson ringde på dörren och det var dags att förbereda tillbehören. Ölen korkades upp, coleslawn revs, paprikan, champinjonerna och majskolvarna stekts separat. Cheddarost, viltlöksmajo och nachochips ställdes fram tillsammans med de finaste små slidersbröden.

Pulled pork köttet blev otroligt mörkt och saftigt och det ä ju så klart ett måste. Torrt kött är bläää!

Sen var det bara att bygga sin pulled pork-slider.

Omnomnom! Pulled pork och öl, kan inte bli så mycket bättre!

Du kanske också gillar…