EFIT

EFIT 2019-10-19

Godmorgon, EFIT idag…

04.20: Känns kanske lite väl tidigt att vakna 04.20 på en lördag men en lampa gick igång ute i hallen och jag vaknade med migrän. Hej dag tre med migrän ? Tar tabletter och försöker somna om.

05.32: Fått sällskap av Max, han somnar direkt, lilla tröttisen. Tyvärr verkar det svårt att somna om trots huvudvärk och trötthet. Lyssnar på podden Sword and Scale och spelar spel.

06.45 Max sover fortfarande, helt galet, men skönt. Jag känner att migränen ger sig men har fortfarande tyngden i huvudet kvar. Ska ringa Adde om en stund och väcka honom för dagens repövning. Han är iväg hela helgen och Max och jag har AF ?

07.58: Tvingar ut Max på en morgonpromenad kan inte minnas om det någonsin har hänt förut… ?

08.45: Tillbaka efter en tur bland löven…

09.08 Frukost, grillade mackor med våra brödslattar… älskar att göra varma mackor med tekakor. Omnomnom. Och så en stor Magic Coffee. Snart dags att göra en ny omgång, så jäkla gott!

10.39: Jag plockar undan och städar bort sommaren. Sånt som man inte behöver på hösten. Max kommer in i vardagsrummet och tycker att han får lite för lite uppmärksamhet… Knäppisen.

11.31: Fint väder ute och Lillbus får vara ute… Lilla Ferdinand vill ligga i gräset och lukta på blommorna/dofterna ? Ska gå ut strax och röja lite i trädgården.

12.42: Efter lite trädgårdsarbete så blir det en Magic Coffee till. Såg att det var någon som frågade vad det är och det är helt enkelt en Cold Brew-kaffe med smak av kardemumma/kanel och vanilj. Så gott, jag tycker det tar bort beskheten från kaffet med cold brew. Recept hittar ni här.

13.21: Skogstur med Max… finns det några trattkantareller mån tro?

14.58: Plockar undan grejer som jag hittar på ställen de inte ska vara. Hittar ett köp jag gjorde för ett tag sen och blir glad. Så härligt vacker skal från iDeal, mitt tredje.

15.23: Lillbus myser i vardagsrummet och jag fortsätter med mitt. Ovanvåningen börjar se riktigt färdig ut snart, lite småkul kvar bara.

16.34: Blir väldigt trött och tar och lägger mig en stund för att försöka sova lite middag. Inte ofta det händer men jag vaknade tidigt imorse och migränen känns som att den släppt och då kan man ju bli ganska trött.

18.45 Lyckades somna en stund och sen pratade jag med Adde en stund efter deras slutövning. Sen ville M ut på en tur, så det var bara att klä på sig och gå ut. Oj va mörkt det har blivit redan vid 18. Suck, jag vill inte ha mörkret, är inte riktigt redo för den mörka perioden ännu. Vill ha mer solsken och ljus…

19.19: Lagar lite mat och ger M mat. Kollar på ett avsnitt av Unité 24 och tänder lite ljus det är trots allt höst ?

Du kanske också gillar…

8 kommentarer

 1. säger:

  Åh fy, tredje dagen. Hoppas verkligen du blir kvitt migränen idag.

 2. säger:

  Det är mycket gott och omnomnom här ? Här är helgrått, så jag håller mig inne.

 3. säger:

  Fy så jobbigt med migrän. Hoppas att den ger med sig snart. De varma mackorna ser underbara ut!

 4. Åh nu blir jag ännu mer peppad att jag måste ha en smörgåsgrill.
  Magic Coffee? vad är det? Spännande det lät.
  Vilka fina höstbilder du tagit!! *love it* Krya på dig

 5. säger:

  Hoppas du slipper huvudvärken. // Eva

  1. Karoleen säger:

   Tackar <3

 6. säger:

  Varför tändes det en lampa i hallen mitt i natten?

  1. Karoleen säger:

   Lampan går på timer och den måste ha tyckt att det var soluppgång… Men troligtvis fick den bara spel =(

Kommentarer är stängda.