Veckans bilder

Veckans bilder 2019 – v42

Mulet och regn har varit veckans ledord, jag vet inte hur många promenader i regn jag har tagit. Dumma höstväder!

Började en tidig morgon med provtagning på sjukhuset. Det är inte varje dag man gör det.

Sjukhusområdet har en hel del gamla läckra hus men de nya sjukhuset är inte lika vackert som detta. Men detta hus är i alla fall uppfört 1925.

Har fotat väldigt mycket i veckan, höstfärgerna är väldigt läckra trots mulet väder. Finast är det såklart i solsken men detta är ganska vackert också…

Sparbanks eken i full kopparskepnad. Galet vacker!

Migrän i dagarna tre och en av dagarna jobbade jag hemifrån pga synrubbningar. M var flad för sällskapet men tyckte nog inte jag var så rolig som jobbade hela tiden.

Dimmigt har det också varit, blir vackra bilder av det.

Åt ärtsoppa till lunch en dag. Älsk på det med mängder av stark senap. Nomnomnom!

Solsken och molnen som rullar in en tidig morgon…

Skogsturer, önskade att det fanns fler skogsstigar/vägar för oss att vandra längst. Men det finns tyvärr inte så många om man inte vill gå milspromenaden och även då måste man gå en sträcka längst 70- vägen som är vältrafikerad och folk kör alldeles för fort. Inte så kul att gå med hund då…

Sparbanks Eken igen, i solsken och kopparskrud, måste nog döpa eken till något fint… Han är rätt ståtlig tycker jag. Max är också ganska ståtlig han med ?

Man kan komma in från en nattpromenad med Lillbus och sen när man själv ska gå och lägga sig efter ett besök på toa så har han störtsomnat på min sida och vill inte flytta på sig… Han kunde ju ha lagt sig på husses sida som var ledig, men nej då… ?

Spruta nummer 3 av (förhoppningsvis) 11 avklarad, börjar trivas uppe vid Garnison nu.

Adde har varit iväg på FRO-övning i helgen och vi har fått in möss i huset igen. Hoppas vi slipper dem snart för nu har vi en del fällor utsatta i huset. Svårt att veta var dom som rackarna tar sig in bara.

En händelserik vecka, med liiite för många aktiviteter, men allt gick bra tillslut trots migrän och lite irritation. Men nu blickar vi mot nästa vecka istället! Upwards and onwards!

Du kanske också gillar…