EFIT

EFIT 2019-11-10

Idag är det EFIT igen och det får bli så att Tjejhelgen dag 2 får bli även EFIT. Häng på vetja!

05.00: Uj, vad jag har sovit dåligt! Vet inte riktigt varför, har varit riktigt trött men kom inte till ro! Ska försöka somna om igen men måste gå på toa. Kanske är det att jag fortfarande är lite illamående från gårdagens badtunnebad.

08.50: Godmorgon! Ja eller inte fan är det en bra morgon men jag fick i alla fall sova lite till. Grevinnan fick höra mig snarka en hel del, kanske lite onödigt mycket. Stackaren! Ja, mobilen har inte laddat på natten och nu har jag lyckats låsa min telefon. Börjar dagen med att försöka hitta PUKkoden… Bajs!

09.20: Ber Adde leta efter PUKkod, och Grevinnan, K2 och Berget får låna ut sina mobiler för att försöka lösa problemet. Samtidigt som dom lagar frukost och allt bara är kaos för min del. Men till slut kom vi på att jag kunde koppla upp mig vi deras telefoner för att komma åt Mitt Telia och komma åt PUKkoden. Halleluja! Och sen frukost! K2 hade bakat frukostfrallor, mums!

10.20 Ute var det kallt och rått men ljust. Efter frukost var det dags att tömma tunnan samt fylla på vedförrådet. Så vi pälsade på oss och gick ut…

11.08 Och sen sprang hurtbullarna ett varv medan Berget och jag tog en promenad ut i skogen.

12.45 När vi fixat det sista med tunnan och rullat undan slangen hade Grevinnan duschat och fixat lunch. Tomatsoppa med K2s frallor och så resterna från gårdagens middag. Mycket smaskigt!

13.32 Dags att packa ihop och städa ur.

14.04 Åker till Invaldstorp Trädgårdsodling, men tyvärr hade de stängt både handelsträdgården och butikerna. Istället blev det en tur till Barbros café.

15.23 Hallonpaj och kaffe är inte så tokigt alls. Vi satt i över en timme och bara pratade och skrattade. Det var ett superhärlig café som rekommenderas varmt, synd att vi missade butikerna, hande varit kul att shoppa lite ?

16.15: Blir avsläppt på Nyköpings central för att ta tåget hem till Linköping. Tjejerna åkte vidare norrut och jag passade på att ringa mamma och pappa medan jag väntade 30 min på att tåget skulle gå.

17.01 På tåget mot Norrköping. Sen byte till Östgötapendeln.

18.15 Hemma i Linköping och vi har snö! Wohoo! Adde kommer strax och så får vi se om tar och käkar något i stan eller åker hemåt.

19.47 Gos med Lillbus. Borta bra men hemma bäst, verkligen skönt att komma hem.

20.44: Kvällstur med bus… det blåa är Max halsband men han springer så det är svårt att se honom.

Du kanske också gillar…

10 kommentarer

 1. säger:

  Kikar in på din dag. Fy vad jobbigt när telefonen strular. De ska bara funka utan problem.

  1. Karoleen säger:

   Ja visst är det så. Man känner sig helt naken utan telefonen =( Tur att allt är bra igen =)

 2. säger:

  Åh, så gott med hembakade frallor!
  Spännande att få följa din dag.

  1. Karoleen säger:

   Visst är det och dessa var superenkla att göra! Kalljästa och supergoda!

 3. säger:

  Underbart att gå på kvällspromenad med ett blått streck 🙂

  1. Karoleen säger:

   Haha… ja precis. Han är ju ganska snabb lillbus och det är roligt att se honom skutta omkring i snön och mörkret när man bara ser blå punkter =)

 4. säger:

  Hände mer där än hos mig.. som var en riktig slödag. Häftigt med de blå strecken 🙂

  1. Karoleen säger:

   Visst är det kul =)

 5. Såå mysigt ni haft det:) coolt att du fångat upp halsbandet så!

  Tack för den värmande kommentaren hos mig!

  1. Karoleen säger:

   Tack tack =)

Kommentarer är stängda.