EFIT

EFIT 2019.11.29

Godmorgon från ett snöigt Östergötland… eller snöigt är väl att ta i men i alla fall “vitt på marken”-Östergötland! Vi kör en EFIT tycker jag!

05.00 Bus och Adde är på morgonturen, jag gör frukost och det är full fart här hemma. Här ser man vara blåa ränder när man tittar ut, Lillbus är ute och kutar.

06.02 Har precis släppt Adde på stationen i Vikingstad, det snöregnet massor. Inget lägger sig på vägbanan och folk kör som idioter men annars är det bra ? Först på jobbet, sätter igång kaffebryggaren och tar min första kopp. Mycket att göra idag på kort tid. Mängder med möten!

07.05 Fortfarande väldigt tyst på kontoret, men det är bra skönt. Mörkt ute fortfarande och jag försöker beta av så mycket som möjligt innan det är dags för dagens första möte. Men än är det lång tid kvar…

08.23 Kollegorna dräller in, ute fortsätter det snöa och det ligger kvar på marken nu. Det är ju trevligt men Klass 1 varningen för snön kanske var liiite överdriven?

09.21 Back-2-back möten fram till 12 idag…

10.00 Oh, nytt möte men inte via Skype utan Teams, det gäller att variera sig ?

11.03 Tar lite frukost. Vi har ju frukost på jobbet på fredagar men det hans inte riktigt med idag. Hinner ta tag i en massa småsaker mellan mötena, bl.a hjälp från Excelexperten (läs Adde) yay! Men har lite ont i huvudet så det får bli lite koffein.

12.34 Mer kaffe och så sista spurten innan det är dags att rulla hemåt. Och får käfta lite med JoJo och Soffan innan då det är sååååå ledsna att de inte får vara med i bloggen. Babies! ??

13.23: Hemma och har tagit ut Max på promenad. Möte igen vid 14.00.

14.12: Jag har möte och Max sover. Som uppdelningen börs… sitter i sängen i gästrummet så att M kan sova bredvid, han gillar ju det ?

15.01 Packar bilen, tar med Maxen och rullar för att hämta Adde.

16.12 Hämtar Adde och Norrköping och Industrilandskapet där Adde sitter är så vackert!

17.45 Vi är framme hos mamma och pappa och vi klarade oss genom fredagstrafiken norrut.

18.23 MAT! Kom på att jag missade lunchen idag… dumt i sig men bra när man får så mycket gott till middag. En av både min och Addes favoriträtt är egyptisk friterad fisk (torsk eller annan vit fisk) kryddad med vitlök och spiskummin. Idag hade mamma också gjort “räkcigarrer” som jag kallar det men man gör helt enkelt som järpar av malda räkor, persilja, dill och förvällt ris. Så jäkla gott! Och chiliräkor med ordentligt drag, kittlade skönt i läpparna ? Till det egyptiskt ris, klyftad lök i vinäger och sallad. Så mycket Omnomnom!

19.45 Vi hamnade i soffan med filmen Get Smart och Max var med ?

Du kanske också gillar…

8 kommentarer

 1. säger:

  Kikar in på din dag! Så härligt med lite snö som ljusar upp. Men risken är nog stor att det försvinner igen.

  1. Karoleen säger:

   Ja tyvärr är det ju så… Väldigt trist!

 2. säger:

  Oj, så tidigt du var uppe och jobbade. Jag är fortfarande lika sugen på ett blått streck som far omkring, det skulle passa i min trädgård. 🙂

  1. Karoleen säger:

   Jo, det är ganska vanlig tid =) Hahaha… tycker jag du ska införskaffa =)

 3. säger:

  Det var ju en rackars sen frukost efter klockan 11 på jobbet 🙂

  “folk kör som idioter men annars är det bra” Haha, ja.. Lite lugnare uppe i Jämtland där jag befann mig igår.

  1. Karoleen säger:

   Ja usch, det så ibland när man inte riktigt hinner med något. Ja du, idioter i trafiken finns det många 😉

 4. säger:

  Låter gott med egyptisk mat, och då fisk som jag älskar! Lite annorlunda gissar jag.

  1. Karoleen säger:

   Jättegott och fisken är magisk!

Kommentarer är stängda.