EFIT

EFIT 2019.12.07

05.58 Godmorgon lördag! EFIT idag! Vaknar väldigt utsövd tidigt idag men fortfarande en konstig känsla i kroppen som jag haft sen torsdagens Allergispruta. Huvudet är inte med, ett tryck över huvudet och förkylningssymtom. Men pigg idag och det är ju skönt! Mina killar ligger och snusar bredvid och det är bland det härligaste ljudet jag vet… Och jag vill att de ska få sova, så jag sätter igång en podd (med hörlurar) och startar min morgon med mord! Älskar “My Favorite Murder”!

06.38 Tänder julstjärnan och vi ligger och småpratar i dess vackra sken. Max ligger i mitten på rygg och storsover, tryggast i världen. Adde får mig att kikna av skratt och dagen börjar riktigt bra!

07.10 Adde går på toa och Max ligger kvar och suckar i sängen. Dags att gå ut på morgontur men Max tycker alltid det tar för lång tid, så det är bäst att ligga och stirra på toadörren (i skuggan) och se till att husse inte smiter undan, alert ser man öronen, i fall något händer. ?

08.20 Adde tar ut M på morgontur och jag städar undan lite i köket och förbereder för frukost. Medan Adde sen bakar Scones så förbereder jag en liten förfrukost Espresso och lussebulle. Nomnomnom!

09.12 Vi äter scones och tittar på Ocean’s 12, vi kör om kvartiliogin (?) igen… riktigt bra filmer och Lillbus ligger som ett ljus i hallen och ser ut att fråga “ska ni verkligen inte göra något roligare idag?” ?

10.32 Rullar in mot stan genom regnet. Ska fixa några ärenden.

11.50 Är på väg hem igen, stannar till och hämtar ut paket. Yay!

12.32 Stelheten i nacken är tillbaka och vår lilla utflykt blev ganska smärtsam. Vet inte varför jag har så ont i nacken och vad jag ska göra för att få det bättre. Jag värmer vetekudden och lägger mig i gästrummet med Max en stund.

13.43 Ute blåser det storm och det knakar i huset. Ser inte riktigt ut som det när man tittar ut men ändå.

14.32 Målar naglarna.

15.38 Vi gör oss i ordning och Max ligger i sängen och blänger. Han vill inte åka nånstans, han vill vara hemma!

16.29 Rullar hemifrån mot Norrköping och mot Julfest!

17.22 Fest! Kommer innanför dörren och får ett glas med bubbel och en chokladbit toppad med ost. Det kan nog inte bli bättre ?

18.58 Dags för julbord, Nomnomnom!

19.34 Mat, dryck och skratt med gamla och nya vänner!

20.45 Mätt och belåten och jag sätter mig i soffan en stund med ett glas Prosecco. Får bilder från Hansson som är Max-vakt och de verkar ha det riktigt bra där hemma.

21.58 Dessertbordet! Alltså JayJays dessertbordet kan vara det bästa jag vet!

22.58 Dags för hemgång och vi åker förbi adventsljusstaken vid Himmelstalund eller Linköpingsrondellen.

23.59 Möts av en superlycklig hund och en Hansson som inte ser allt för förstörd ut ? Skönt! Vi pratar lite och sen går Adde och Hansson ett nattvarv med M innan Hansson rullar hemåt. Jag tar bort smink och ser att mina fransar ramlar av när jag tar bort sminket (håret på handfatet). Antar att jag är inne i en sån period ?

00.59 Lägger oss till sängs och det är dags för Ms DentaStix. Snällare hund får man leta efter när det är dags för DS.

Godnatt gott folk! Tack för idag!

Du kanske också gillar…

10 kommentarer

 1. säger:

  Kollar in början på dagen..
  Inget regn här utan hotas med snö.

  1. Karoleen säger:

   Snö är ju bättre än regn, alltid!

 2. säger:

  Kikar in på din dag!

  1. Karoleen säger:

   Tack tack!

 3. säger:

  Det var inget dåligt julbord det där. Vi får hoppas att det blir lite mer snö och mindre regn framöver.

  1. Karoleen säger:

   Jo du, vi var väldigt välgödda =) Ja, håller tummarna för det!

 4. säger:

  Inne och kikar på din dag! INGET slår Medlefors Folkhögsskolas julbord eller dessertbord!

  1. Karoleen säger:

   Jasså… det låter spännande! =)

 5. […] del har ni ju fått se via EFIT-inlägget igår men jag vill ha ett eget inlägg för festen med lite mer bilder. […]

 6. säger:

  Vilken välmatad dag du fick (haha – obs ordvits!). Din hund är bara för mysig <3
  Själv missade jag lördagen och körde EFIT på söndagen istället.

Kommentarer är stängda.