Food

When in doubt, more Cheese!

Ikväll körde vi på en gammal klassiker Ostfondue med lite guidning från experten Svärmor ? Hansson kom över och jag hade bett honom att köpa med sig rädisor och champinjoner, för det hade vi missat att köpa. Och så kom han med denna… ?

Visade sig dock att Hansson bara busade för det stod en påse champinjoner och krafsade på dörren ? Knasboll!

Vi gjorde fonduen på spisen med grevéost, vitvin, kitsch och vitlök. Sen fick den fortsätta värmas på våran spisplatta som vi köpt på Ullared. Smidigt istället för ett värmeljus och sånt. Till serverade vi dagsgammal franska, champinjoner, rädisor, marinerade vitlöksklyftor och Bresola.

Cheese! Omnomnom!

Hur kan det vara dåligt med en skol med ostsås? Iofs känner man sig väldigt “len” inombords ?

Så gott men inget man kanske äter varje helg. Men en väldigt trevlig mat att samla vänner omkring och avnjuta livet godaste, OST!

Du kanske också gillar…