Garden

Tankat energi…

Solsken har verkligen varit en bristvara i vinter, det och snö. Jag känner mig så svältfödd på solen och ljuset så jag känner själv att man gått in i något sorts ide som aldrig tar slut.

Men idag strålade solen och det fanns inte en chans att vi kunde spendera dagen inomhus. Ett ypperligt tillfälle att räfsa bort tonvis med löv som hamnat vid staketet/häcken. Eftersom vi har ett tiotal stora ekar på tomten så blir det en hel del att räfsa undan och även om vi körde ett race i höstas så har våra och grannarnas löv virvlat runt hela höstvinter och nu var det dag att ta tag i högarna.

Vi räfsade och fyllde tunnor och tömde sedan löven på komposten. Max sprang omkring och lekte med fotbollen och bara njöt!

Det känns så bra när han får möjligheten att bara springa av sig så mycket han vill…. Leka och vara hund =) Och det känns ju väldigt trevligt att vara ute och röra på sig lite när solen skiner och man kan tanka så mycket energi!

Efter att ha räfsat både insidan och utsidan och fått bort flera tusen löv, så satte jag mig en stund och bara njöt av solen i ansiktet.

En härlig dag i solen med mina killar…

 

 

 

Du kanske också gillar…