Food

Söndagsbrunch

Ibland får även vi sovmorgon, trots världens piggaste Östsibiriska Laika. Ibland är även Maxen en riktig tröttis, inte ofta men nån gång ibland. Och idag var en sån dag.

Vi vaknade tidigt men fick somna om och jag vaknade till vid kvart i nio och efter nån kvart väckte jag Adde och Maxen. Dags att ta tag i dagen, inte för att vi egentligen hade någon tid att passa utan bara för att vi inte skulle sova bort hela dagen.

Men först frukost… ja, eller brunch blev det väl egentligen när vi väl satte oss och käkade. Men det blev en festmåltid, Breakfast of Champions deluxe ? Och medan man lagar frukost dricker man Espresso, det är sen gammalt!

Breakfast of Champions innehåller ju alltid en god äggröra med lite sting, vita bönor i tomatsås extra spicy och så någon sorts korv, idag blev det lammprinskorvar med Mergueskryddor. Sen kan det variera lite, idag testade vi kycklingbacon, väldigt trevlig smak men svårt att få knaprig i Piggy Wiggy’n men vi får testa igen. Adde älskar stekta champinjoner, spicy, så det är givet. Sen har jag fått dille på majskolvar just nu så det blev det idag också. Mums! Och en gigantisk Cappuccino till mig och kaffe till Adde.

Sen åt vi frukost till filmen Mary, Queen of Scots. En riktigt bra start på dagen, en söndagsbrunch deluxe med extra allt att stå sig på hela dagen!

Du kanske också gillar…