Adde

15 år

Adde, i 15 år har du sått vid min sida och stöttar mig och pushat mig framåt, hjälpt mig att ta de bästa besluten och förstått när jag har trampat snett och burit mig när jag fallit.

I 15 år har du varit min sten, min glädje och mitt liv. Du har varit den starka och den vise, och är den smartaste jag känner på så många sätt!

Du har så mycket kunskap att jag blir förvånad och är aldrig rädd för att testa något nytt. Jag har lärt mig så mycket på våra 15 år.

Tack för alla våra 15 år, och tack för alla våra äventyr, som har gjort oss! Som t.ex.

Att ha dragit ut i Vita Öknen utan någon som helst susning om vad det innebar och hitta ett paradis!

Att åka 140 km/h med skoter över istäckta Lofsjön livrädd att jag ska ramla av men belöningen över trädgränsen var magisk.

Att göra hela Gotland till vår lekplats och cachegömma. Och vi pratar fortfarande om våra platser som inte finns i några guideböcker.

Att vänta mig i över ett år, tills jag var redo att starta något nytt trots att jag egentligen visste att jag älskade dig efter bara några månader.

Att lära mig det tekniska inom fotografering så att jag kan utveckla min ganska känslomässiga amatörådra. Och därmed skapa något vackert och annorlunda.

Att ta vårt pick och pack för flytta till Linköping för att skapa oss ett hem.

Att du började åka hem till Brains från Mariestad när det brann, utan att egentligen veta vad som skulle möta dig, när jag glömde bort att meddela att vi mådde bra. Natten då mamma visste att du var en bra svärson och en kille att lita på.

Att vara min Excel-Expert och därmed hjälpa mig framåt i jobbet och pusha mig att göra jobbet bättre, smartare och effektivare.

Några få äventyr som har skapat vår historia och fått oss att växa ihop. Ett liv som vi delar och skapar tillsammans, utan att för den delen bli samma person. Att växa tillsammans glädjer mig varje dag!

Tack för att du står ut med mina dumheter men jag hoppas att jag även förgyller din vardag.

Jag älskar dig! ❤️

Du kanske också gillar…