Veckans bilder

Veckans bilder 2020 – v12

Denna veckan blev första veckan med hemmajobb pga Corona. Consid (Addes arbetsgivare) har gett alla anställda direktiven att jobba hemifrån i den största mån och hos oss så är det sagt att vi får jobba hemma om vi vill och kan, i alla fall för oss på tjänster som ej är i produktion. Och för mig handlar det mer om att jag helt enkelt vill undvika att bli sjuk då min astma kan bli riktigt illa och eftersom jag är mitt inne i Allergisprutorna så kan jag inte bli sjuk. Så Adde och jag har isolerat oss så gott vi kunnat, visst vi har varit iväg och käkat ute osv men då har det varit ställen med lite folk och bokningar så vi gjort för länge sedan, som ej kunde avbokas. Men, det är en konstig tid vi lever i…

Adde fyllde år i veckan och vi skulle ha kalas samt att jag hade bokat bord på Jord (bokad i slutet på januari). Vi ställde in kalaset med familjen och vänner och vi får fira Adde senare. Men Adde och jag gick på Jord och  jag är så glad att vi gjorde det. Supergod mat och eftersom det är ett litet ställe, med få gäster kändes det mer som att man var hemma hos någon på en liten tillställning. Supermysigt, men mer om det en annan gång!

Mycket solsken i veckan, med både varma och kalla temperaturer. och Max vill vara ute hela tiden och ligga i gräset och bara vara, men det går ju inte alltid. Dock är han alltid superglad när det vankas prommis!

Förmiddagsfika nån av dagarna i veckan. Hittade Egyptisk pannkaka i frysen som mamma bakat. Mumsigt!

Har börjat på en Lakritsgin som jag tänkte skulle vara supergod på framtida GT. Tänk er en tonic med hallonsmak eller rabarbersmak med lakritsgin, jag tycker det låter supergott!

Tårta! Nomnomnom!

Lillbus njuter =)

Lunch i veckan. Räkor, crabsticks och sparris som vi sen täckte med en Skärgårdssoppa från Kelda. Mycket enkelt och gott!

Kontorshund =) Vi har ju arbetsrummet i källaren och ibland så kommer bullen och är med oss. Men det är så mycket saker i arbetsrummet, bla renoveringsgrejer, kakel, golv, tak och en toalett. Och sen har det hamnat mycket skit också. Men vi har börjat rensa så snart så kanske det inte är lika mycket saker här inne.

En konstig vecka, med mycket som har hänt men det mesta har ni ju fått se i andra inlägg!

 

Hoppas ni alla mår bra! <3

Du kanske också gillar…