Veckans bilder

Veckans bilder 2020 – v16

Fjärde veckan med Corona-isolering och för oss går det fortfarande bra. Vi ser till att göra det bästa av det och är så försiktiga vi kan utan att vi tar det till några extremer. Men när man är hemma mycket så blir man både motiverad att jobba hemma men också deprimerad då det inte går fort fram ?

Men våren är här med ”full force” och vi har varmt väder och långa vackra kvällar. Det är väl helmörkt kring halv tio men det är stor skillnad tycker jag. Vi sitter ofta igen en stund på kvällar a och bara njuter av ljuset, värmen och lugnet.

Sötkorven är egen och en riktig karaktär, som när han tar sin pinne och bara håller den i munnen som ovan, som en cigarr. Han är för söt ?

Fika måste man ju och den här veckan har vi lagt pussel under fikarasten för att bli klara med helvetespusslet någon gång. Det har tyvärr varit antigen för blåsigt eller för kallt för en fm-fika ute.

Adde har varit uppe i Aspen igen och tagit ner kronan helt nu. Nu är stammen så pass ”kort” så att den kan fällas utan att skada huset. Skönt att den snart är nere. Han är riktigt duktig på klättringen nu, fjärde gången han är uppe i träd och gör det galant.

Lördagsmorgon och prommis med Max, tidigt knappt någon annan vaken. Förutom en av grannarna med sin hund och hunden får syn på en katt och springer rakt ut i vägen. Tur att det inte kom några bilar ?Men det gör det sällan 0540 en lördagsmorgon i byn.

Physialisplantor från grannarna, har supersnälla grannar med otroligt gröna fingrar. Det är bra när jag själv har svarta fingrar. Svarta som döden… ska bli kul att testa dessa!

Rabatten har börjat ta form men är långt ifrån klar, jag gick liiite bananas på Blomstertorget och köpte allt fint som jvi hittade i typ lila, vitt, rosa och blått men jag tänker att vi tar ett separat inlägg om det nån gång, när det börjar bli klart.

Utelunch efter däckbyte, ja, kilarna bytte däck på tre bilar och jag fixade blommor och satt i solen och njöt. Bra arbetsfördelning.

Alltså, så vackert! ❤️

Solsken och soffa och jag är in himlen!

Musik behöver man också ha, hittade en playlist som hette ”Byta däck” som var brilliant, mycket härlig rock och metal. Perfekt!

Lillbus så mysig!

Och ibland är han smart och hittar lite skugga, det är varmt i solen.

Var och besiktiga Ookami och Sputnik i måndags, med frulle på McD, växtshopping och en tur via Kolbytemon. Fint!

Du kanske också gillar…