Veckans bilder

Veckans bilder 2020 – v17

Vecka fem men Corona-isolering, det börjar arta sig till vardag. Solen skiner och vilken galet vacker vår vi har. Det bara spritter i kroppen och jag vill bara sitta ute i solen och njuta hela dagarna men får passa på när jag kan under jobbdagennoch på kvällarna.

Börjar veckan med en god och bra frukost. Filmjölk, flingor, banan och blåbär, det håller man sig mätt på länge!

Vår stora vakthund, som egentligen är snällast i världen men beter sig väldig vaktig mot andra ibland. Och speciellt i sin trädgård, han ska ju vara vakttig mot främlingar men inte våra vänner. Men ståtlig är han i alla fall.

Teams-fika med barndomsvännerna, älskar’t! Alla jobbar hemma och man blir lätt ”isolerad” och då känns det bra att ta en liten fika med kollegor eller vänner.

Ja, han är ju i alla fall inte dum hunden. Ja, ibland då… svalt och skönt i skuggan och på gruset.

Firar Hanssons födelsedag på Yogi och det är fantastiskt gott!

Det blev en 10%-shopping samt frukost på McD på söndagen, lagom morgonaktivitet innan vi städade det stora garaget. Tar sin lilla tid när det är 60 kvm fyllt med skräp, verktyg, däck, osv.

Ni har ju redan sett ljusbollarna på EFIT-inlägget i veckan, men här ser man dem mer på rad och att de ändrar färg. Det är bara en slump att flera bollar är av samma färg, de skiftar i många olika färger och inte alls samtidigt då de är ledlampor som startar olika tider.

Köpte nya Espresso-glas på Tradera, märket är Bodum och jag köpt dem för en bråkdel av de skulle vara nya. Likey likey!

Adde har behövt jobba från kontoret några dagar denna veckan och det innebär att han kunde köpa med sig middag på vägen hem. Subways var verkligen inte igår, Mums!

Backsippa som jag nyligen planerade i rabatten, den är så himla vacker i sin enkelhet. Och nu är den lagom skitig också för att jag vattnar den varje kväll för att den ska överleva värmen =)

Glasspremiär i trädgården och denna gång en hel ny glass en Magnum Ruby. Glassen är en vit chokladglass med en hallonswirl som doppats i Rubychoklad. Ruby kakaobönor framhäver bärsmaken och färgen är fantastisk.

Sunset….

Vårens läckra färger är fantastiska…

Fredagen tapasbricka – så mycket smaskiga smaker! Chili&vitlökskex, Kronärtskockekräm, Bresola, Ostkex, Napolisalami, Sesamkex, champinjoner, vitlöksbröd, Ostsalami, Vitlöks&chili frästa scampi, vitlöksost och chokladdoppade ostbågar. Sen hade vi också en cambozola och en brie, samt kex och vindruvor vid sidan av. Allt fick ju inte plats 😉

Fredagsefterrätten i solskenet är ju sen gammalt 😉

Vackert packet som kom i brevlådan från The Craft Legacy. Ett hårt yttre och silkespapper gör vilken ficka som helst glad =)

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. Allt såg så bra och gott ut – och att din “lilla” gullhund vaktar är jag faktiskt riktigt bra. Vår skäller på alla som råkar röra sig utanför tomten, men öppnar dom grinden och kommer in så springer han bredvid och skäller jätteglatt. Ända tills dom sätter sig ner eller står stilla, då först tystnar han! Dom har sina idéer!!
    Idag är första gången sen jag kom hem från sjukan som han har varit helt normal, han har känt på sig att jag inte varit riktigt OK. Sånt vet dom…..
    TREVLIG HELG/Susie

Kommentarer är stängda.