Veckans bilder

Veckans bilder 2020 – v18

Corona-isolering vecka sex och jag börjar veckan med att jobba hemma själv. Adde är på kontoret och jag sitter i vardagsrummet för Max är väldigt orolig och går inte och lägger sig om jag är i källaren och jobbar.

Men att sitta i vardagsrummet går lika bra, bärbara datorer är ju bra på så sätt ?

Våren är verkligen här och körsbärsträden har börjat blomma. Fantastiskt vackra blommor!

Sen blev det kallt, -3 grader och så mängder med regn i veckan. Men det behövdes verkligen!

Max fyllde år och nya leksaken Kalle Kalkon (en Klongleksak) blev en riktigt hit!

Vi har rensat och rensat och rensat i garaget i veckan. Och 4 vändor till tippen blev det två med bara subban och två med fyllda släpkärror. Så skönt att bli av med skiten!

Vår fina sexåring, men sedvanlig födelsedagsbild!

Iom väderförändeingen så blev det genast ok att tända ljus igen! ? Min älskade Lykta från Holmegaard.

Många turer till tippen som sagt, och jäklar vad vi har slitit. Sen också en tur till Biltema för att köpa förvaringslösningar för garaget. Nu ser vi golvet för första gången i garaget på länge, inte riktigt så illa men det finns utrymme att jobba och ev även ställa in en bil nån gång. Kanske ?

Beställde två flaskor från Glacial i veckan, en Pink Marble och en Black Marble. Så snygga!

Släplass nr 1, 1 stor hylla med skåpsdel , en hög bokhylla, en byrå, gamla stolar och bord, garderobsdörrar, och så många brännbart påsar att det är sjukt! Tungt men så härligt att tömma!

Efter sista vändan med släpet förtjänade vi pizza! Superlänge sedan vi åt pizza och det är ju alltid godare om man äter den på plats. En Chalom på Pomodoro har varit favoriten hittills men denna gången var det inte alls lika god. Smakade ingenting och bearnaisesåsen jag beställde till smakade ”vitt” dvs ingenting.

Släplass nr 2, ytterligare 1 byrå, 2 garderober ett bord och ett element, pluss en stor låda elskrot, en stor låda glas, en stor låda metallskrot och 160 kg torkad finbetong. Plus mängder med brännbart!

När vi köpte huset lämnade förra ägarens barn allt i garaget som de inte ville ha till oss och vi skulle kolla genom och börja använda sakerna. Och som i många garage var det ett virrvarr av omatchade gamla möbler, skåp för förvaring och sen även tusen bra-att-ha-saker som nu nästan 6 år senare känns som väldigt-dåliga-att-ha-saker. Men nu är garagaet uppsorterat i genomskinliga lådor och när vi får upp lite hyllor kommer det bli superbra. Med arbetsbänk för Adde att använda till sina motorsågar, fixa prylar, snickra osv

Glass måste man ju dela med sig av, även om det är en Magnum-Mini, det är sen gammalt! ?

En vacker solnedgång från idag får avsluta veckans bilder, med hopp om trevligare väder nästa vecka! Kram på er!

Du kanske också gillar…