EFIT

EFIT 2020.05.04

God morgon! Måndagmorgon efter långhelg, EFIT och ”May the 4th be with you”.

05.39 Vaknar till av en stor fluffig svans i ansiktet. Husse är på toa och då passar man på att hoppa upp i sängen och lägga sig på hans plats, varje dag! ?

06.34 Dags att gå upp och ta tag i dagen. Ute är det 5 grader och inne nånstans kring 16 grader. Lite ”nippy” ? Men samtidigt skiner solen och jag är nöjd att det inte regnar. Min orkidé har ju börjat blomma igen och har massor med nya skott, verkar som att den trivs i köksfönstret. Har inte riktigt fått mina orkidéer att blomma om tidigare, så vi får ställa min andra där också, så får vi se om den också tar sig. Älskar orkidéer!

07.25 Adde är tillbaka från morgonprommisen, Vi har fixat frukost, drukit Espresso medan vi brett mackor, ätit och även tömt diskmaskinen. Så här kommer den obligatoriska EFIT-diskmaskins-bilden, standard numera ju! Nu jobb!

08.45 Kaffe, livets elixir!

09.40 Dagens andra möte, Veckomöte med WFM, lite veckoplanering och diskussioner med gruppen. Första mötet via Teams och det andra via Skype, gäller att få lite variation i arbetsuppgifterna?. Det enda två inbokade möten, idag, men det gör bara att man har mer tid att ”jobba” ?? Skönt! Nu kör vi!

10.13 Skriver en lista på saker som behöver göras under dagen, men inser att det är många stora punkter idag. Får se om jag hinner med allt.

11.43 Hade hoppats se denna fil till nästa mars men sån tur hade jag inte, Semesterfilen du är inte ett dugg saknad ?

12.27 Dags för lite mat, snabbmat idag, fiskpinnar och pulvermos. Ibland blir det bara så ill… ?

13.23 På’t igen… excel, mer excel, Love it!

14.47 Saker stryks i listan och nya grejer läggs till. Tror nästan att listan är längre nu än när jag började ? två sidor nu…

15.12 Fortsätter, har en analys att göra som visar sig mer komplex än jag trott. så idag blir det tråkiga bilder på diverse excelfiler, för det är det jag suttit med hela dagen.

16.47 Suck! Blir aldrig klar. När jag tror jag är klar kommer jag på en annan detalj som jag inte tänk på eller som skapar problem.

17.57 Nu får det vara nog för idag, blev en lång dag med mycket frustration. Får inte riktigt till det jag vill… men men avslutar dagen nu och tar kväll. Nya krafter och hjärnceller imorgon.

18.17 Bullen och jag har lagt oss i sängen och Adde fixar middag, ypperlig arbetsfördelning ?

19.49 Tar en kopp te i soffan efter maten och kollar på ett nytt matlagningsprogram på Netflix. Länge sedan jag drack te och idag blev det Russian Grey. Fick tända lite ljus också, riktigt grått och trist ute!

20.34 Sitter kvar i soffan har ingen ork till att fortsätta i garaget idag. Det får bli en slapparkväll. Spelar spel och kollar på tvn.

21.17 Här händer det fortfarande väldigt lite… och jag tror att vi rundar av kvällen för roligare bilder blir det än TVn eller mobilen ? Tack för idag!

Du kanske också gillar…

20 kommentarer

 1. säger:

  Så mysigt med en stor hund i sängen. 😉 Eller hur var det nu igen.

  1. Karoleen säger:

   Supermysigt, nästan jämt =) Hahaha, ibland är det väl kanske inte supermysigt när det är blött i sängen eller så, men men det en del av att ha hund =)

 2. säger:

  God morgon, det är ju skönt att ligga på en varm och skön plats som luktar husse 🙂

  1. Karoleen säger:

   Jamen visst vet du, det är ju det bästa. Sen är det ganska mysigt när husse kommer tillbaka och tvingas lyfta bort 30-kgs hunden som vägrar flytta på sig =D Inte så dum den där hunden alls =)

 3. säger:

  Tittar förbi din morgon. Så klart hoppar man upp, platsen är ju uppvärmd 😀

  1. Karoleen säger:

   Ja, det är en smart hund det där, jag brukar också smygåla mig till Addes plats när han går upp, det är varmt och skönt =)

 4. efwalonn säger:

  Jag älskar också orkidéer. Inser att de nog egentligen trivdes bättre då vi hade svalare inne, alltså när jag bodde växelvis i Frankrike och här i vårt hus på landet och sänkte värmen när jag inte var på plats.

  1. Karoleen säger:

   Ja, det kanske är det som är nyckeln till det hela, vi har det ganska svalt inomhus, runt 16-18 grader och då lite kvällssol på det. Hoppas det är så i all fall, för det är så härligt med blommande orkidéer.

 5. säger:

  Hoppas det går bra med att jobba hemifrån. För jag antar du gör det 😀

  1. Karoleen säger:

   Yes, hemifrån it is. Går superbra, får mer gjort än på kontoret och jag tycker det är skönt! Själv då?

   1. säger:

    Just nu är jag korttidspermiterad tyvärr.

    1. Karoleen säger:

     Aj då, trist! Hoppas den här skiten reder sig snart!

     1. säger:

      Vi får hoppas det 🙂

     2. Karoleen säger:

      Ja verkligen!

 6. säger:

  Kikar in igen, nu har det hänt lite mer 🙂 Jag är också sån som skriver listor. Men inga listor för mig nu, bara en sak i taget, första dagarna.

  1. Karoleen säger:

   Låter väldigt klokt! Ta hand om dig!

 7. säger:

  Tänk så olika det är, det där med att ha hund i sängen (eller möbler överhuvudtaget). De hundar jag växt upp med eller haft i min närhet har aldrig tillåtits vara i soffa/säng/etc. Undrar om det är något som kommit på senare tid?
  Mycket siffror hos dig idag, går inte ögonen i kors?

  1. Karoleen säger:

   Jo men så kan det absolut vara, förr var nog djuren ett arbetsredskap ev, jakthundar var “bara” det men nu är det nog lite annorlunda… Jag tycker iofs det är mysigt med hund i sängen, men det blir ju skitigt och det är ju något jag får leva med/städa oftare =) Men de flesta jag känner låter djuren vara i sängen/möblerna.

   Jo, man blir rätt trött i ögonen efter ett tag, men det var en väldigt “siffrorintensiv” dag =)

 8. Det verkar som din dag var väldigt bra ändå :). Du brukar alltså hänga i garaget som jag förstår det? 🙂

 9. […] vecka nummer sju! Det rullar på… veckan började med en EFIT men den har ni ju redan fått […]

Kommentarer är stängda.