Veckans bilder

Veckans bilder 2020 – v22

Veckan nummer 10 av Corona-isolering och det rullar på som vanligt, jobb på dagarna och sen hemmajobb på kvällarna. Tiden man ”slipper” åka till och från jobbet och andra aktiviteter ger mycket tid till annat. Skönt!

Har fotat väldigt mycket i veckan, mycket härligt väder och fotoglädjen är tillbaka. Backsippan har blommat ut och är väldigt vacker i sin enkelhet mot natthimlen. Och Bullen han är så klart med på ett hörn också ?

Vi har målat garderobsdörrar i veckan samt fixat lite annat utomhus. Det händer inte mycket stort men som vi säger ”Baby Steps varje dag, så blir vi klara snart”.

Testade nytt recept till lunch, en Kesogratäng med svarta oliver, rödlök, soltorkade tomater och skinka. Väldigt gott, inte speciellt vackert och på bilden har balsamvinägern spritt sig över hela tallriken. Lunch i solen vart det i alla fall!

Storhandling med frukost med Hansson var den enda träff med annan än Adde och Max. Men desto mer telefonsamtal och teamsfika med Barndomskompisarna.

Klippte gräset en kväll och det är ju lite ruskigt att ha en åkegräsklippare men otroligt skönt! ”Ängen” blir väldigt fin när den är klippt och slänten intill garaget ser ju väldigt mycket trevligare ut nu efter dräneringen samt gränssättningen.

Köpte korsordstidningar i veckan, det här sommaren till tycker jag. Sen har jag också börjat läsa böcker igen, i solstolen är ju trevligast, en James Patterson bok som inte riktigt är en typisk bok, men vi får se hur det artar sig. Älskar Womens Murder Club-böckerna!

Älskade päronträd, hoppas du när mycket frukt i år. Förra året blev det inte ett päron!
Solnedgång och en av våra vackra ekar!
Grillat tre gånger denna vecka! Så himla gott! Om jag fick välja skulle jag grilla varje dag, tur att vi har en gasolgrill så att det går fort ?

Oxfilé, kycklingfiléer och en bit rostas har gått på grillen, tillsammans med champinjoner, sparris och majs. Favoriterna!

Hibiskusen blommar och är sååå vacker! Är så nöjd att den mår bra hos oss!

Planterade om Physalisen och Chilibuskarna. Odlingen går lite trögt men det kommer.

Så fint med den skira grönskan och det vackra blåa…
Älskar Lupiner, dom är så fina men jag vet att de utrotas överallt då de tydligen tar över allt. Men de är så fina i sin enkelhet. Har inga själv men de finns i närheten.
Nomnomnom!
Bullen spanar….
Rostas, nygrillad och vacker…
Middag som är till för kungar, Kycklingfiléer med en smokey & söt marinad. Så gott!

Har väldigt ont i armen, tror att jag har en förslitningsskada i armen men vet inte. Får försöka kolla upp det, men just nu kan jag knappt lyfta armen utan att det gör ont.

Småblomster

Du kanske också gillar…