Veckans bilder

Veckans bilder 2020 – v23

Corona-isoleringsvecka nummer 11. Veckorna går så fort nu och det är första veckan i semesterperioden, helt galet. Det känns som att det bara var några veckor sedan jag satt och planerade semestrarna.

Denna vecka har det varit en hel del jobb, sena kvällar för att hinna med, men samtidigt så är det ok när det inte var det bästaste vädret med regn och mulet och till och med åska på Nationaldagen.

Korsord och latte, en bra start på veckan.
Lunch i solen, ”Oxfilé och klyftpotatis”-rester med en typ av coleslaw med gurka, rödlök och majs. Gott och 27 grader i solen! Love it!
Kl 8 och det är varmt som stryk!
Så vackert!
Busen med sin vackra svans, så fluffig!
En tur till Allergicentrum för ytterligare en spruta. Bra värden och jag slapp sänka styrkan som man brukar göra på sommaren pga pollen. Men det kändes bra och blåste bättre än tidigare!
Morsade på kycklingarna när vi köpte ägg, hos Oppunda Ägg.
Vackert i skogen, tyvärr blev det många varv i skogen i tätt följd då bulle inte mådde så bra i magen. Tur att man kan gå i skogen där ingen annan behöver se det. Stackars Bullen verkade inte alls tycka det var roligt!
Lax, fetasås och stekt örtpotatis nomnomnom!
Husse var iväg på jobb, Trädjobb och Bullen jag jag låg i soffan och mös. Trött efter att ha jobbigt i magen i två dagar.
Vaknade till nybakat scones, finaste Adde! Älskar scones och det ska alltid vara sylt på osten, så det så!
Vackert så att det nästan gör ont!

Vi satte upp garderobsdörrarna i sovrummet i helgen, men tyvärr hade en dörr slagit sig och en måste slipas ner lite innan allt är klart. Men det blir riktigt bra ? Man får se det positivt!

Vi kollade Sagan om Ringen Trilogin och True Grit, kändes som en vecka där vi behövde vila en hel del. Skönt att det går att göra.

Du kanske också gillar…