After work

Panchos Pinchos Ponchos

Efter en hård arbetsdag med en hel del irritationsmoment så tog jag och Bullen en siesta i solen. Ca 30 grader varmt och jag njöt som fan, men Max tyckte det var för varmt. Efter ett tag gick han mot dörren och oooade för att få komma in och sprang rakt ner för trappen till källaren och husse eller kylan ?

Sen var det dags att klä på sig, något annat än mjukiskläder och åka in mot stan för en AW med Hansson. Det var länge sedan sist!

Men först hämtade vi paket på byns affär, hämtade min nya jobbtelefon på kontoret och hämtade Hansson innan vi rullade vidare in mot stan.

Destination Pinchos! Men först passerade vi Sankt Lars-kyrkan i all sin prakt…

Nya servetter! Gulligt! Vi kom fram till att senast vi var här alla tre måste ha varit 9-12 månader sedan men Adde och jag var här på lunch vid årskiftet.

Adde behövde inte ens yttra de berömda orden ”Uhh popcorn” utan snälla Cirkusdiriktören kom direkt med två popcornlådor.

Jag tog en ny god somrig drink en ”Pink lemonade”. Riktigt god, lagom söt och lagom syrlig, ska försöka efterlikna den hemma.

Sen beställdes det in mängder med mat medan vi pratade om sommaren, semestern, hur vi ska ”Fira in semestern” och allt annat runt om kring.

Vi tog som vanligt in massor med olika och delade på. Massor med smaskigt!

Lyxchips: Lantchips med gräddfil, rödlök och rom.
Dumplings och Crispy Chicken
Dirty Fries, kycklingvingar och Stekta räkor.
Ostburgare
Kebabrulle
Sparrisrisotto, god men varning, den innehåller selleri ?
Planka, Pizza Bianco päron, Pasta rossini och sötpotatispommes

Tyvärr hade både Fish’n’chips och Kebabpizzan utgått från menyn. Supertrist tycker jag, tar alltid dem.

Blev ytterligare en drink, denna gång en Fizzy Pop, en godisfronten är ju lite av ett måste på Pinchos.

Väldigt mätta och väldigt belåtna, åkte vi mot CityGross och handlade jordgubbar i kvällssolen.

Vi släppte av Hansson och rullade hemåt till Max. Lyckligaste hunden i världshistorien är han när man kommer hem! Sen en kvällis och en stund ute i trädgården för att bara njuta av stillheten, värmen, ljuset och att det är vårt. ❤️

Du kanske också gillar…