Semester 2020

Semester 2020 – dag 8

Måndag, andra måndagen av fyra… ? Hoppas denna vecka känns lika lång som den förra ???

Idag ska Adde jobb jobba lite och det innebär att jag kan ta det lite lugnt och njuta av solen. Skönt! Har fortfarande migränkänningar och behöver ta det lite lugnt då att det inte blir värre.

Frukost – en Jambon Serrano- och Cambozola-rulle. Riktigt gott!

För övrigt har vi sovit som stockar båda två, den nya madrassen ger stöd och man sover riktigt bra jämfört med tidigare madrassen dom var alldeles för mjuk. Jag är så glad att vi köpte en ny madrass, vi sover så mycket bättre och framför allt vaknar jag inte med ont i kroppen. Det känns underbart skönt!

Under dagen blev migränen bättre och sen sämre så jag gjorde inte många knop. Skönt att bara ta det lite lugnt i solen eller med en bok. Huvudet behövde vila.

Jag tog INGA bilder alls… det är ovanligt är mig, men det brukar betyda att huvudet inte är med mig.

På kvällen skulle Adde hjälpa AJ på skjutbanan och jag våldgästade JJ. Vi satt och pratade i flera timmar tills killarna kom hem och sen åt vi Tacos innan vi rullade hemåt från Norrköping i mörkret. Tyvärr satte migränen igång igen strax innan vi åkte och jag kräktes nästan i bilen innan tabletterna började verka. Adde stannade till och köpte Cola Zero Raspberry och Ahlgrens däck till mig, två favoriter som brukar hjälpa mig vid migrän, eller koffein och socker. Men tyvärr släppte inte migränen helt, men väl hemma kändes det mycket bättre.

Lite kyligare idag än igår… 20 grader!

Vissa dagar blir helt enkelt inte så händelserika men idag vilade jag för att det behövdes.

Du kanske också gillar…