Semester 2020

Semester 2020 – dag 9

Även idag skulle Adde jobba lite och jag hade fortfarande migränkänningar när jag vaknade. Så jag tog det lugnt och Adde fick jobba tills han var klar. Jag tog en lugn morgon med sovmorgon, småslumrade och sen en lång frukost tillsammans med M. Solen sken och det var en underbart vacker dag men huvudet stoppade mig från att gå ut, det ville sig helt enkelt inte.

Planen för resten av dagen var att vi skulle åka norrut mot Mamma och Pappa. Men vi tog småvägarna upp till Stockholm och njöt av det vackra vädret. Vi hade tänkt att äta lunch på Oscarshäll men tyvärr hittade vi inte en uns av skugga på parkeringen och då fick vi tyvärr skippa Oscarshäll för denna gången. Annars är utsikten över Bråviken fenomenal!

Så istället för en Gösfilé, Ostburgare eller Fiskgryta fick det bli en Levaintoast med kyckling och pesto på CirkleK. Livets variation ?

God men inte Great, som det så fint står på förpackningen.
In the road again, blev E4:an när vi hade tankat, men vi åkte av igen i Tystberga och åkte vidare på småvägarna.

Hemma hos mamma och pappa var det full fart, pappa hade precis jobbat klart och mamma fixade med maten och packade. Vi satte oss på altanen och njöt av det fantastiska vädret. Och även i uterummet var det solig och lite för varmt trots att vi öppnat alla fönster. Men man sitter bra i fotöljen i hörnet.

Max blev matad med Oxfilé och levde livet hos Mormor och Morfar ? Bortskämda Lillbus.

Husses lilla svans…

När det började bli kväll startade pappa grillen och det skulle grillad majs och oxfilé. Mamma gjorde farmors skivade potatisen i ugn, babaganoug och sallad. En festmåltid helt enkelt.

Nomnomnom! Perfekt grillad oxfilé, och egen odlade tomater. Inte fy skam!

Vi spelade ett par parti Maxi Yatzy och det var verkligen spridda skurar på talangen idag ? Adde dominerade stort i första partiet och soppade banan med oss andra. Andra partiet gick det sämre, för alla utom pappa. Men men, det är så det är med Yatzy.

När ögonen kippade och det kändes som att mörkret lagt sig kring uterummet var det dags att gå och lägga sig. Lillbus fick sin DS och vi somnade i ”vårat rum”.

Du kanske också gillar…