Semester 2020

Semester 2020 – dag 14

Dag 14 på semestern, halva semestern har snart passerat, men det känns bra! ? Ska inte klaga det finns dem som går tillbaka till jobbet imorgon… *host* Hansson och Cabe! ?

Imorse var jag ute med Max vid 04.30 för då var han extremt pipig. Så jag fick ta ett varv runt kvarteret så vi kunde gå sova några timmar till.

En vacker morgon!

Sen hoppade Max upp i sängen och somnade på stört och Adde och jag kunde sova vidare några timmar till.

Jag vaknade av att dörren plingade och att Adde och Max kom hem från en ordentlig morgonprommis och Adde ställde sig i köket och bakade Scones. Inte illa sovmorgon!

Godaste scones med stark ost och hallonsylt. Mums!
Kollade på Yesterday under frukosten, näst sista av de lånade filmerna. Superbra!

Adde hade lite beställningar att ta tag i och spenderade den varma dagen i källaren ? Jag läste och lyssnade på poddar. Varvade mellan att sitta ute och sitta inne.

Bullen mös i källaren med Husse!
Ute i solen korta stunder för att inte dö av värmen, men vi ska inte klaga. Så skönt! Bullen ligger i skuggan och myser.

Resten av dagen gjorde vi småfix i huset och trädgården. Vi har ju en lång lista med grejer som vi betar av, skönt att få dessa småsaker klara…

Satte bl.a. upp skylt på grinden, (blir en likadan på andra grinden när den är färdig) så att ingen missar att det kan komma en glad vakthund mot en om man öppnar grinden, hur han reagerar är beroende på DITT-beteende ?
Lillbullen behövde vila i värmen, och ibland sover han så hårt att det ser ut somnat han dragit ihop sig och kniper hårt med ögon. Men öronen dom är alerta ändå ? Så söt!

Många fixade saker, planering inför kommande stora arbete. Men inget att dokumentera eller att visa, bara sånt som är tråkigt och behöver fixas.

Till middag blev det Räkmacka igen! Denna gången med färdisgskalade räkor i överflöd. Gott men inte riktigt lika gott som handpillade färska räkor ?

Nomnom!

Du kanske också gillar…