Mom-Dad Wilderbeast

Wilderbeast firas!

I helgen var det dags att fira Wilderbeasts födelsedag, han fyller nästa helg egentligen men då kunde vi inte träffas, så det fick bli lite i förväg. Även dags att äntligen få se hans nya lägenhet som han flyttade till i februari, men vi har inte haft tillfälle att se den innan.

Vi vaknade tidigt och det hade kommit en del snö under natten och det var några minusgrader. Skönt att vi hunnit byta till vinterdäck kvällen innan!

Bättre väglag på E4:an men slirigt till Linköping. Världen ljusnade när vi rullade, men det var väldigt mörkt trots det vita på marken.

I Nyköping började solen gå upp och det var väldigt vackert. Dock ingen snö på marken när… Ursäkta de smutsiga rutorna 😉 Det är ju sånt väder nu när rutorna alltid är smutiga.

Vi var framme hos Mamma och Pappa lagom till frukost och fick mumsig egyptisk frukost.

Nomnomnom! Så gott!

Strax innan lunch rullade vi vidare mot Huvudstaden. Mamma och pappa tog egen bil och ute sken solen, i alla fall söder ut….

Men vi skulle norrut och mot det gråa… suck! 😉

Framme i Sumpan!

Space-iga hus! Trevligt med nyproduktion!

Hos Lillebror! Blommor har han minsann, inte illa 😉

Fika innan maten, supergoda bullar! Trevligt att gå husesyn och mysa med både mina föräldrar och Wilderbreast, det var inte igår. Lillabus älskade Wilderbeasts matta och slocknade ganska direkt, efter inspektion så klart =)

Middag! Oxfilé, potatisgratäng, sallad och surdegsfrallor. Gott!

Nomnomnom!

En trevlig familjemiddag helt enkelt! Och firande av “lilla” Wilderbeast!

Grannarnas takterrasser med växthus och jacuzzi! Inte så tokigt =) Trevligt att bo högt upp!

Sen när mörkret lagt sig var det dags att rulla hemåt, det är ju några timmar hem för vår del. Men vi fick en trevlig dag tillsammans med Wilder och mina föräldrar, Corona till trots.

Och så fick vi fira Wilderbeast, även om han helst inte vill fira 😉 Han är inte så fir:ig av sig och vill helst inte göra en så stor sak av födelsedagar!

Mörkt, blött och grått!

Desto längre söder ut vi kom desto mer snöigt och vitt blev det.

Och hemma var det vitt! Och det fortsatte snöa hela natten!

En trevlig dag, tack Wilderbeast för inbjudan! <3 God mat och många skratt, det är väl det livet går ut på! <3

Du kanske också gillar…