Food

Smakbox: Helgtid

I veckan hämtade jag ut Smakbox Helgtid och jag trodde nog att den skulle innehålla Juliga saker men det var väldigt få juliga produkter i hela lådan. Vinterbrygden och Julmusten är de enda två som faktiskt är i säsong. Det förvånar mig lite, eftersom beskrivningen för boxen ser ni nedan, men det kanske bara var jag som förväntade mig något annat. Med det sagt är lådan fylld med massor med smaskigheter. Både nyheter och sånt vi testat tidigare och nyheterna ska vara väldigt roligt

I din box hittar du helgens godaste smaker. Till självaste julbordet och nyårssupén, men också helgfrukosten och mysstunden i soffan.

-Smakbox

Information om min Smakbox

  • Smakinriktning Original
  • Antal produkter: 20 st
  • Pris i butik*: 436 kr

Vill du testa Smakbox? Använd min rabattkod så får du 20% rabatt på din första Smakbox! j2bwgg

Produkter som finns i min box: COLA ZERO SUGAR / COCA-COLA – PASTASÅS MED OLIVER / MUTTI – SOCKERFRITT TUGGUMMI / V6 – VINTERBRYGD / FALCON – TORTILLABRÖD / FRANKFUL – CHOKLAD & MINTPASTILL / FISHERMAN’S FRIEND – NÖTMIX KOKOS & SALT / ESTRELLA – BELGISKA KAKOR / JULES DESTROOPER – DIPPMIX / ESTRELLA – SMAKSATT KOLSYRAT VATTEN / VATTENFABRIKEN – DURUMVETE SPAGHETTI / PASTA BERUTTO – MAJONNÄS / HELLMANN’S – HAVREFLINGOR / HAVREFRAS – CHOKLAD MED AHLGRENS BILAR / PLOPP – BCAA DRYCK / PRO!RBANDS – MJÖLKCHOKLADPRALINER / LINDT LINDOR – GRÖN SMOOTHIE / FROOSH – RÖD PEPPARSÅS / TABASCO® – SOBA CUP YAKITORI CHICKEN / NISSIN – BRYGGARMUST / APOTEKARNES

Men nu ska vi testa nyheter! Yay!

Du kanske också gillar…