Veckans bilder

Veckans bilder 2021 – v4

Många bilder i veckans bilder denna gången! Det har fotats mycket, I guess I’m back! =)

Lilla busen har bäddat ner sig i soffan – Och Ja, vi har hundra olika filtar i soffan, men vi har haft det lite kallt inne den senaste tiden. Men jag skulle gärna bara använda en typ av filt, eller i alla fall en färg eller något… men ni får helt enkelt leva med denna kaosbilden 😉
Ehm…. det har fan hänt något med Karro på äldre år… JAG TYCKER OM SEMLOR NUMERA! Ok, jag ska kanske ska vara tydligare, VANILJSEMLOR är supergott! Jag har ju aldrig gillat semlor speciellt mycket, jag har tyckt att det räckt gott och väl med 1 semla om året och då äter jag inte mandelmassan och inte heller supersugen på grädden. Men det har hänt något…
Det kom en del snö… Nästan 25 cm på ett dygn. Det är mycket för att vara här nere i Östergötland. Svärföräldrarna några mil bort fick 29 cm tror jag! Uj uj! Härligt vinterlandskap! =)
Mums! Quesadillas med godsaker. Detta är något av vår snabbmat och kan varieras med det som finns i kylen, perfekt!
Kolla bara så härligt med solsken! Love it!
Vi fick ett jättefint julkort i veckan som blivit försenad av Sjukdom, men sötaste JJ skickade det i år istället för att spara dem till nästa år… Som vanligt väldigt vackert skapat!
Vinter, blå himmel och solsken, sen att det var minus 17 också gör väl inte saken värre! Älsk!
Blev sugen på gamla varma mackor som man åt när man var liten, sånna man gör i ugnen… Väldigt gott, lika gott som jag kommer ihåg, men dessa var inte riktigt som de man gjorde då med skinka, ananas och senap. Skulle inte riktigt gå hem här hemma 😉 Ananas ska inte tillagas och inte vara i mat! =)
Sötis!
En Adde i flaket på Kujira… Haha! Vad gör man inte när man ska lasta tungt?
Kyligt!
Mellis! Avokado med paprika pulver, salt och peppar är så grönjävligt gott!
Snööööööö, så mycket snö!
Addes nya leksak används flitigt! Här slungas det en gång till komposttunnan så att Adde inte behöver pulsa i snön varje dag =) Men jag tycker det ser så tråkigt ut med en uppkörd gång i vår vinteräng…
Snömonstret älskar snön och det ser så roligt ut när han är ute i snön och leker =)
Ärtsoppa och pannkakor en torsdag, ja tack! Alltid ja tack! =) Med massiva mängder stark senap, det är sen gammalt!
Har man gått promenad i kylan så får man semlor om affären har det, det är sen gammalt! 😉
Stekt halloumi, skivad tomat, nykrossad peppar och en fin olivolja är det enda som behövs. Så gott och kan vara bland det godaste som finns! Enkelt som bara den också!
Vackert!

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

  1. ÄLSkar bilden på hunden som lagt sig över familjens kläder … Och så många goda saker du plåtat! Avocado är en av mina sanna favoriter: bästa mackan är rostad med lite smör och så mogen avocado med salt. Inget mer. Synd att man nu ska behöva ha dåligt samvete för att äta avocado, som också är världens bästa barnmat (bara att skrapa med tesked!)

    1. Karoleen säger:

      Haha, jadu, Max är en myskille av rang! Visst är det så, avokado är väldigt gott och nyttigt!

Kommentarer är stängda.