The Crazy Three

Melodifestivalen 2021

Där sitter påskkycklingen i trädet… ignorera våra smutsiga fönster!

I lördags var det dags för Melodifestivalen 2021! Vi har ju en tradition med Tequila och Mello, så även i år blev det så, det är helt enkelt så att sprit behövs för att klara av Mello 😉

Under dagen så klättrade Adde i Eken i hörnet på tomten som har fått en spricka i stammen, och förberede inför fällningen av gigantiska trädet. Jag och Max fixade inför kvällen och mös i solen. Satt ute en stund på bron och gosade!

Vackra lilla Max!

Fotade lite vår “Sparbanks-ek” som helt klart är vår vackraste ek! Vi har många vackra ekar på tomten!

Till middag skulle vi äta Revbensspjäll som hade fått gå i Sous-Vide:n i strax över 55 timmar. Och till dessa skulle jag bland annat bakade Cornbread till kvällens middag. Det blev recept från Zeina och det var superenkelt och riktigt gott! Nästa gång ska jag dock smaksätta det med jalapeño och ost som jag såg på ett annat recept!

Fall of the Bones-ribs… Blev riktigt bra! Perfekt längd med sous-viden men vi kunde ha kryddat det mer, det krävs ju en del kryddning när de kör så länge!

Nomnomnom!

Serverade även Sötpotatispommes, grillad majs och Coleslaw till samt en massa olika såser! Och MÄNGDER med våtservetter 😉

Till drack vi Corona och Tequila, och faktiskt en ny typ av Tequila – 1800 Anejo! Väldigt len och fin – verkar inte längre som att den finns på Systembolaget längre men den är fin!

En vacker dryck! ,-)

Och efter maten blev det en chokladpudding till omröstningen, ja, eller pojkarna åt varsin i alla fall. Jag var inte sugen =( Men den var väldigt fin =)

Och vad tyckte vi om Melodifestivalen? Ja, det kunde kvitta….

Du kanske också gillar…