Storfrukost!

Idag fyllde min finaste Adde Ă„r! Pga anledningar sĂ„ firar vi nĂ€sta helg men lite firande hann vi med i alla fall! Vi började dagen med Breakfast of Champions och presenter med en viss logga pĂ„. SkönsĂ„ng per telefon pĂ„ olika hĂ„ll och mys i soffan med Max. Sen pĂ„ eftermiddagen Ă„kte vi in till stan för att handla lite och köpa hem sushi till middag! Även lite Budapestrulle köptes hem sĂ„ att Adde fick sig lite tĂ„rta pĂ„ födelsedagen. En lugn dag och jag hoppas att Adde blev glad đŸ„° Finaste kille!

Husky!
Fina tulpaner!
Sushi!
Budapestrulle – Addes favorit!

2 thoughts on “Addes födelsedag 🎈

  1. Det verkade vara ett mycket trevligt firande – man fĂ„r gratulera i efterhand!
    Nu blev jag vansinnigt sugen pÄ sushi. Undrar om fiskaffÀren i Hemse har nÄgra kvar sen i lördags!?
    KRAM/Suie

    • Tack tack! O, hoppas de det fanns lite sushi i Hemse! Är det ert nĂ€rmaste? Åt en super hamburgare pĂ„ ett cafĂ© i Hemse!

Comments are closed.