Adde, Festivities

Att fira Addes 45!

Idag firade vi Addes födelsedag, ett litet firande för den finaste som finns. Hade helst velat få bjuda in till ordentlig fest men det är inte läge för det! Men ett litet firande kan vi ha.

Mamma, pappa och Wilderbeast backade in på uppfarten vid strax efter tio och vi hade dukat upp till frukost. Adde hade tagit lite sovmorgon och Max och jag hade varit på promenad och Max fick frukost medan jag fixade iordning det sista innan besöket. Presenter lämnades fram, två STORA paket som fyllde hela bagaget av BMWn 😂 Adde blev väldigt förvånad men glad, något som jag lyckades komma på i onsdagskväll och föräldrarna lyckades fixa, bra jobbat! Kommer få bo på altanen sen, och kommer bli så bra!

Efter frukost tog jag hjälp av mamma att göra klart Smörgåstårtan (som vi förberett igårkväll) och Budapestrullen som Adde beställt medan Adde och pappa tog en promenad med Bullen. Wilderbeast tog en löprunda, hurtbullen!

Strax innan tårtorna blev klara sladdade Hansson in och överlämnade presenter och när alla andra kom hem var det dags för mat!

Smörgåstårta med alla godsaker som man kan tänka sig!

Smörgåstårtan har vi gjort förr med ett lager laxkräm, ett lager tonfiskröra och ett sista ägg- och räkröra. Toppad med ruccola, ägg, citronmajonnäs, röd- och svart rom, räkor, nötrulle, brie, patrullen, kiwi, vindruvor och lax. Gottigottgott!

Efter att vi ätit alldeles för mycket Smörgåstårta och jag var väldigt lycklig att den inte blev för torr, vilket alltid är trist, så var det dags för lite spel, 0-100!

Ett kul spel, otroligt enkelt eftersom alla svar ligger mellan 0-100 men det är väldigt olika typer av frågor, och det är det som är lite av charmen! Rekommenderas! Pappa vann och Adde kom tvåa, är vi förvånade 😂😉

En odekorerad Budapestrulle!

Tårta! Med kaffe så klart och jag gjorde en liten bit utan hasselnötter eftersom jag är allergisk. God men den blev lite seg, måste ha vispat marängen lite för länge, ska försöka komma ihåg det till nästa gång!

Sen var det dags för mamma, pappa och Wilderbeast att åka hemåt, så att de slapp åka i mörker och att Wilder ska kunna ta sig vidare hem till Stockholm. Ett mysigt besök trots Corona och jag hoppas verkligen vi kan träffa Svärföräldrarna snart för att fira också, men först vacciner!

Strax efter de lämnade medan vi städade undan och planerade lite med Hansson inför imorgon, så öppnade sig himlen och det blixtrade och dundrade. Nästan som en sommarstorm.

Hansson rullade vidare och medan regnet fortsatte ösa ner tände jag ljus lite överallt för att få lite mysig stämning! Idag är det ju trots allt Earth Hour så vi bestämde helt enkelt att stönha av det mesta redan då och bara hänga i ljusskenet.

En trevlig dag med firande till den finaste jag vet, värd allt i världen! 🥰 Tack alla som kom och för presenterna! ❤️

Du kanske också gillar…