Food

Påskafton 2021

Vilken strålande Påskafton det har varit! Strålande solsken, strålande migrän och strålande smärtor i ryggen! Hurra! 😂 Ja, migränen och ryggmärken har jag nog kunnat vara utan om jag ska vara ärlig, men man får ta det goda med det onda helt enkelt! 😉 Här kommer lite bilder ifrån dagen som avslutades med en enastående god middag, strålande!

Till frukosten byggde vi ihop en av Addes födelsedagspresenter. En pall/dynlåda som ska vara ute på altanen. Passar även bra under TVn! Vg ignorera de fula sladdarna!
Adde roade sig på taket och tog bort alla pannorna igen 😢 Sen bytte han ut den nedersta läkten som takrännorna ska sitta fästa i. Med den instruktionen från takplattetillverkaren som vi följt kunde vi inte fästa takrännorna… gulligt! Så det fick bli så här. Adde kämpar som ett djur för att det ska bli klart, han är en hjälte! ❤️ Önskar att jag kunde hjälpa honom mer, kan inte göra ett skvatt känns det som! 😢
Till förrätt åt vi gamla åttio-tals klassikern avokado med skagenröra, fast utan skagenröra och en hemmagjord röra med räkor istället. Lika gott som vanligt!
En vacker kväll!
En ryggbiff i ugn fick det bli ikväll, ytstekt och sen i ugn till 55 grader.
Skära skära skära…
Serverad på en bädd äv smörstekt sparris och potatisgratäng. Gott som stryk!

Du kanske också gillar…