Food

Kanalkrogen Delimo

För några helger sedan tog vi en tur till Bergs Slussar för en promenad och lite mat. Jag hade läst om att Kanalkrogen hade bytt koncept och har nu Gormetburgare och Deserter! Lät ju för bra för att vara sant!

Roxen!

Solen sken men eftersom det blivit nästan kväll var det inte supervärme och passade perfekt att ta en efter jobbet promenad med Bullen, runt slussarna. Vi passade även på att ta två cacher och Max blev ordentligt avrastad! Sen hade vi tur och fick Kanalkrogen Delimos sista bord! Bokning rekommenderas just nu!

Satt längst inbox kunde se ut över hela restaurangen och de övriga gästerna.
Nomnomnom!
En Sankt Lars, något för Lökälskaren med lökringar, picklad lök, rödlök och lökdressing.
Nästa gång hoppas jag att vi kan sitta ute i solen!
Addes Hot Delimo med Pepperjackost, jalapeños och en egentligs jalapeñodressing.
Mums!

Båda våra burgare var riktigt riktigt goda och rekommenderas starkt! Det var riktigt fina burgare med bra smak och trevligt bröd, lagom stekta! Jag tog sötpotatispommes till och Adde tog vanliga. Mina pommes var mycket godare än Addes, det kändes som att Addes pommes var konstiga men vi kunde inte sätta fingrarna på vad som var ”fel”. Burgarna var bra storlek och vi var väldigt mätta och belåtna! Många att välja mellan till och med en burgare med Nutella och en annan med jordnötssmör.

Vi orkad ingen desssert efteråt tyvärr men det hade varit fint att testa nån av de jättefina glassdeserterna. Och det får vi ta en annan dag, för vi kommer garanterat tillbaka!

Du kanske också gillar…