Food

Lördagskväll

Efter ett förbesök för ett ev trädjobb sken solen och det regniga vädret var som bortblåst, vi passade på att njuta lite av hur vackert det är just nu i maj, när solen väl kommer fram. Känns som den regnigaste maj i mannaminne!

När vi kom hem satte, började jag med maten och satte mig en stund på bron med en Lemonad medan Bullen och Adde tog en kvällstur. Mycket god!

Nomnomnom!

Vi korkade upp en flaska vin och det fick bli en Amarone, fira in ett ev trädjobb tycker jag alltid man ska göra 😉 Sen lagade vi lite mat. Det blev Fläskfile med potatisgratäng och smörslungad sparris. Jomen jag tackar!

Adde hade champinjoner till också, men jag försökte undvika dem 😉

En mysig och väldigt enkel kväll som blev ännu bättre av god mat och dryck! Ibland behövs det inte så mycket för att göra en riktigt mysig kväll!

Du kanske också gillar…