Adde Food

My Consid Experience

Vädret denna dag var helt MAGISKT!

För några helger sedan var det Consid the Experience och vilken kväll det blev! Consid brukar bjuda sina medarbetare på en årlig konferens, första året Adde jobbade var det en tur till Sälen och nästa år blev det Gardasjön, Italien och förra året skulle det ha varit en resa till Visby, dock ställdes den pga Corona.

Consid The Experience är en konferensupplevelse vi sent kommer glömma. För om det är några som kan skapa upplevelser, oavsett rådande omständigheter, så är det Considare. Konceptet bygger på att du som medarbetare får skapa dig din alldeles egna konferensupplevelse, där du vill, med det du önskar göra lördag den 29 maj. Konferenspassen, såväl nationella som lokala, genomförs digitalt och under konferensdagarna möts och delar vi med oss av våra respektive konferensupplevelser under hashtaggen #myconsidexperience. Let the #nextlevel experiences begin!

– Consids hemsida

Det finns några olika paket (koncept) av Consid The Experience och varje medarbetare fick välja själva vad de ville göra av de 6 olika; The Nature Experience, The Cozy Experience, The Development Experience, The Wellness Experience, The Food Experience och The Workout Experience!

Adde valde The Food Experience och vi skapade en 5-rätters måltid som verkligen var en fullträff på alla sätt! Jag komponerade ihop menyn under dagen och det blev mycket mycket gott! Väldgt mycket mat, men kvällen var lång och vädret var fantastiskt! Som vi njöt!

Vi började med en aptitretare – Löjromschips och en öl!

Här är det gräddfils Lantchips toppade med Smetana, Löjrom och rödlök. Varför har jag missat Smetana? Så otroligt gott! Dessa är perfekta små munsbitar som är så goda!

Max var med som sällskap och vi njöt av värmen, solskenet och att sommaren ÄNTLIGEN kommit!

Mumsiga amouse-bouche!

Till förrätt hade jag planerat mer ytterligare godsaker från havet och Adde hade valt ut denna till – en Jean-Claude Boisset Bourgogne Chardonnay. Mycket trevlig fruktig flaska vitt vin!

Till förrätt blev det Rökta räkor med aioli och vitlöksbröd. Ah, så gott!

Medan vi åt förrätten så tillagades huvudrätten både i Sous Viden samt grillen. Och det var så mysigt att sitta ute i solskenet och äta och dricka gott!

Till huvudrätt hade vi bestämt att det skulle bli Oxfilé med potatisgratäng, smörslungad sparris och en halloumisallad.

Och till huvudrätten valde Adde en Amarone från Tommasi, mycket mycket god!

Oh så gott! Riktigt fullträff! Perfekt rosa köttbit och krämig potatisgratäng. Mer behövs egentligen inte!

Lilla bullen <3

När solen gått ner blev det ganska direkt kyligt och tyvärr väldigt mycket mygg, så vi valde att avsluta middagen inomhus istället. Och till dessert blev det en vaniljpannacotta med hallon. Enkelt och gott! Och att använda en vaniljstång gör hela skillnaden – tips från coachen!

Och sist men inte minst så blev det en superhärlig ostbricka med massor av goda kex bl.a. några nya från Morsjödeli, mycket smaskiga! Några av våra favoriter är Cambozola, St Agur och en Chili-brie!

Så mycket god mat, och så härlig middag i sommarens tecken! Nu längtar jag bara efter fler sommarkvällar i samma anda! Tack Consid för denna härliga kväll! <3

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

  1. Det där ser ju helt ljuvligt ut 😀 . Livsnjuteri på hög nivå. Det behöver man, kanske allra mest nu så här när vi är i pandemin 🙂

    1. Karoleen säger:

      Det var riktigt trevligt! <3

Kommentarer är stängda.