Blog

Fem en fredag v.24: Incheckning

God morgon! Fredag och trots en enorm trötthet är jag ändå ganska glad att det är just fredag! Ikväll ska vi ha Consid Summer-BBQ och det ska bli riktigt kul. Är ju ett helt nytt koncept för företaget men som allt annars brukar det bli riktigt roligt! Men mer om det en annan dag! Sen är det Sverige-Slovakien i eftermiddag, Kul! Och imorgon Firar vi in Semestern för att Hansson går på semester, så mycket kul att se fram emot!

Först idag blir det ElisaMatildas Fem en Fredag med tema Incheckning! Korta snabba frågor och svar idag, iblan skönt med det också!

Vackra blommor har stått på bordet i snart en vecka, så fina!

Hur har ditt humör bidragit till veckan? Solen och värmen har bidragit till ett ganska glatt humör, och fått mycket gjort! Men jag har kommit på mig själv med att ha haft mörka stunder av irritation på jobbet, men tyvärr är det nog inte mitt humör so bidragit till det utan snarare omständigheterna.

Omständigheterna på jobbet… och vårt sätt att bearbeta det! Älskar mina kollegor!

Vad har du gjort för att främja din hälsa? I veckan började vi äta nyttigare igen, efter en period med för mycket godis. Även kommit igång med kvällspromenaderna för att rensa skallen, dessa behövs!

Vilka tankar har fyllt ditt huvud? Jobb, sommaren, Fotbolls-EM, att jag vill läsa mer men finner ingen ro osv.

Hur har du sovit om nätterna? Helt ok, men värmen gör att jag vaknar upp trött. Och vi kan inte köra ACn på natten då den låter så mycket så. Men om vi får upp myggnäten får vi alla fall lite kyla på nätterna. Får bli helgens projekt.

Vad har fått dagarna att gå? Jobbet? Denna vecka har det varit fullt med jobb och fullt på kvällarna med minst en aktivitet per kväll för nån av oss. Så det känns som att det har gått i ett. Men hann med en digital AW med mina finaste KFC, så jag blev glad i själen! ❤️

Du kanske också gillar…

15 kommentarer

 1. Ni håller tummanda för Sverige, hoppas det blir en trevlig kväll.

  1. Karoleen säger:

   Tack detsamma! =)

 2. säger:

  Det är klart att dagarna rullar iväg då du också har ett jobb att sköta.
  Trots att jag är pensionär så har jag mycket att stå i. Värmen älskar jag, men den stör sömnen lite grand.
  Trevlig fredag!

  1. Karoleen säger:

   Förstår det, oftast känns det som att pensionärerna har mer fullt upp än när de jobbade 😉 Ha en fin helg!

 3. säger:

  He he jeg vill likt og sett mer av den samtalen der 🙂

  1. Karoleen säger:

   Hahahaha… mmm… men då får du nog bara se mer svordomar 😉

 4. säger:

  Det är lätt att det blir för mycket godsaker.

  1. Karoleen säger:

   Visst är det så ☺️

 5. jag har nog rent automatiskt dragit ner på godis. tror att det beror på värmen. och så tror jag att jag ska försöka sätta igång med kvällspromenader också. vi hade det som vana en bra stund in i pandemin, men sedan försvann det i den allmänna förslappningen. nu känns det som om en måste ta nya tag.

  1. Karoleen säger:

   Det är nog väldigt bra! Vi gjorde också det förra vecka, och det känns riktigt skönt!

 6. säger:

  Kvällspromenad brukar vara skönt, nu när det är så varmt, eller morgonpromenad men inte för tidigt 😉

  1. Karoleen säger:

   Visst är det så!

 7. säger:

  Det närmar sig sommarsemestern med andra ord. Jättekul att du också verkar vara en fotbollsnörd. Det är jag också. Det blev bara 1-0 till Sverige på straff, men tre poäng är ett faktum. Totalt fyra poäng alltså, så vi borde gå vidare till finalspelet. Å därmed är vi Skandinaviens bästa landslag:-)

  1. Karoleen säger:

   Ja nu blev det ju inte en säker plats iom Polen – Spanien matchen, men förhoppningsvis tar vi nån poäng mot Polen och de tär klirrat ändå =)

 8. […] veckan var: Boklysten, Klimakteriehäxan, Madeleine, Susanne, Mrs Calloway, Susie, BP, Monika, Karoleen, Lillian, Bokdamen, Janerik, Gerd, Teskedsgumman, Hannele, Lena, Ejmis, Michaela, Debutsky, Birgit, […]

Kommentarer är stängda.