The Crazy Three

Fyra Årstider

Vi skickade ett förslag till Hansson och han svarade ”Åhå, låter ju trevligt.” Så vi hoppade in i bilen och rullade in mot stan. Ett snabbstopp för att hämta Herr Hansson och eftersom han varit bortrest blev det mycket att recap:a. Vi fick presenter som tack för den formidabla vattningen i trädgården, Tackar tackar ☺️ ❤️ Och sen rullade vi vidare in mot stan. Tyvärr var Noi Tre som jag hade tänkt att kvällens middag skulle avnjutas på fullt, eller i alla fall uteserveringen så vi fick rulla vidare i jakt på något annat. Adde styrde mot Tannefors och vi hamnade på Fyra Årstiders uteservering.

Killarna beställde in varsin Stor Stark och jag tog en klassiker 😉

Sen avrapporterades allt från Hanssons pappas nya motorsåg, Addes senaste tur på Vacinationsmottagningen till dagens misshap när jag trampade på en övergöd fästing och det var blod överallt. Det fanns massor att avhandla och ändå har vi haft nästintill daglig kontakt 😂 Vi avnjöt varsin pizza i kvälls solen och min Mamma Mia med svarta oliver var god och fin!

Sen efter några timmars fniss och skratt, var det dags att tacka för oss. En spontanare av den bästa typen. Och sen fick vi till lite planering också, det är bra, för än är sommaren lång! ☺️

Du kanske också gillar…