Blog

Bloggutmaning Augusti, 2021: 5 augusti

Orsakullan eller Madeleine har en bloggutmaning varje månad, som jag tänkte hänga på nu i augusti!

Ett gott skratt…

Fråga för 5:e augusti.

…förlänger livet säger man ju, och ja det tycker jag verkligen. I min familj har vi alltid skrattat mycket, lekt mycket och busat och det för mig gör livet lite roligare. Jag skämtar mycket med allt och alla, och är ganska sarkastisk, med glimten i ögat och ironisk vilket många med mig tycker är kul. Skojar jag med någon som betyder det att jag tycker om dem! Jag är även den som ofta använder roliga citat och repliker från filmer i min dagliga tal, det får mig och oss att skratta, och för mig är det livet på något sätt. Att alltid ha nära till skrattet även om någon hemskt har hänt eller någon skitit i det blå skåpet.

Lennart, saknar du en buss…

– Hassan

Adde får mig att skratta varje dag, om det är för att han drar ett riktigt uruselt skämt eller gör något som förvånar mig eller är bara roligt. Det är viktigt för mig att jag får skratta med min partner, tänk så tråkigt livet skulle vara om man inte fick skratta tillsammans med dem man älskar! <3

Du kanske också gillar…