Blog

Bloggutmaning Augusti, 2021: 8 augusti

Orsakullan eller Madeleine har en bloggutmaning varje månad, som jag tänkte hänga på nu i augusti!

Nyaste kokboken till samlingen!

Min receptbok…

Fråga för 8:e augusti.
Några till i samlingen!

SPRÄNGFYLLD! Det är väl kanske inte regelrätt en “bok” men jag har så många ihopsamlade recept som finns på datorn i ett 300-sidigt Word-dokument med bilder, utrivna sidor och mängder efter mängder med receptböcker av kockar så som Leila Lindholm, Gordon Ramsey, Jamie Oliver, Nigella Lawson, Jonas Cramby osv och alla som jag köpt istället för souvenirer på mina resor runt om i världen. Letar alltid efter fler recept och nya maträtter att testa, älska ju att laga mat. Även bloggen innehåller massor av goda recept. Alla möjliga typer av recept från alla världens hörn. Fantastiskt kul!

Utskriva och utrivna recept i massor!

Du kanske också gillar…