Blog

Bloggutmaning Augusti, 2021: 9 augusti

Orsakullan eller Madeleine har en bloggutmaning varje månad, som jag tänkte hänga på nu i augusti!

Bokklubb eller bokcirkel…

Fråga för 9:e augusti.
Boken just nu…

Om jag ska vara helt ärlig vet jag inte vad skillnaden är. Efter lite googlande så är jag inte så mycket klokare om jag ska vara ärlig, utan det känns som att det är samma sak förutom att Wikipedia anser att en bokklubb är en typ av försäljning av böcker via ett bokabonnemang som startats av förlag, intresseföreningar eller kändisar. Men om man tänker i ett ickekommersiellt syfte så känns det som att en bokklubb eller bokcirkel är samma sak, i alla fall för mig. För några år sedan hade vi en bokklubb på jobbet och läste 50 Shades of Grey samt Twilight (Om jag kunde drömma), båda böcker som jag aldrig skulle ha valt själv, jag läser nästan enbart Krim. Men båda uppskattades men framför allt uppskattade jag att prata om böckerna med vännerna. Det var riktigt kul! Så jag skulle gärna vara med i en bokcirkel/bokgrupp igen, hojta till om någon vill skapa en =)

Lyssnar om på Kepler inför den nyaste boken…

Du kanske också gillar…