Blog

Bloggutmaning Augusti, 2021: 10 augusti

Orsakullan eller Madeleine har en bloggutmaning varje månad, som jag tänkte hänga på nu i augusti!

Om jag måste välja…

Fråga för 10:e augusti.

Väljer jag alltid hamburgare. Finns det hamburgare på menyn har jag svårt att välja något annat att äta, eftersom en bra hamburgare oftast slår allt annat i hästväg enligt mig! Och en hamburgare hemma är bland det godaste som finns, enkelt och snabbt och urgott!

För att få en riktigt god burgare så behöver man ett gott bröd som man steker, bra högrevskött att göra en burgare på, som man pressar i en press eller kör man en smashburgare som man steker så att den har en rosa kärna, som sen dressas med sallad, mycket rödlök, cheddarost, en kryddig hamburgerdressing och ketchup! Garanterat godaste burgaren ni kommer äta! Mums!

Du kanske också gillar…