Blog

Bloggutmaning Augusti, 2021: 18 augusti

Orsakullan eller Madeleine har en bloggutmaning varje månad, som jag tänkte hänga på nu i augusti!

I höstens tecken…

Frågor för 18 augusti.

kommer blåsten tillbaka till nästan Slätten (söder om E4:an i Östergötland). Vanligtvis så blåser det inte riktigt lika mycket på sommaren, inte såna där höstvindar och det brukar vara ganska skönt att blommor och växter inte blåser runt halva trädgården. Nu känns det som att det börjar komma lite ordentlig blåst, höstvindar och sånt som gör att det känns som att sommaren snart är slut. I ausgusti får man oftast både och sommar och vind, men idag och de senaste dagarna har det känts lite höstigt med regn och gråa moln, men också ordentliga vindbyar.

Men det som är fantastiskt med att det börjar bli höst är att man får tänka ljus och bulla upp med filtar och andra mysiga saker som gör att hösten blir varm och gosig.

Du kanske också gillar…