Blog

Bloggutmaning Augusti, 2021: 21 augusti

Orsakullan eller Madeleine har en bloggutmaning varje månad, som jag tänkte hänga på nu i augusti!

Alla pensionärer dag idag, firar du?

Fråga för 21:a augusti.
Print hos Happy Print!

Nej, firar gör jag nog inte, inte helt enkelt för att jag själv inte är pensionär. Men om vi skulle hänga med mina Svärföräldrar eller mamma, eller andra pensionärer i släkten kanske man skulle ha kunnat fira dem lite. Det hade i och för sig varit trevligt =) Men dessa är iväg på annat idag, pensionärer har ju en del att göra tydligen 😉Men eftersom jag inte spenderar dagen med någon pensionär så blir det inget firande för min del idag!

Min pension är långt borta, och blir väl bara längre och längre bort för var dags om går, för troligtvis kommer jag inte kunna gå i pension vid 65, eftersom pensionsåldern ökar i takt med att världen lever längre. Men dt känns verkligen långt bort i dagsläget!

Du kanske också gillar…