Blog

Fem en fredag v. 31: Aldrig säga aldrig III

Semestern i full gång och jag missade helt att det var fredag! Sånt brukar inte hända mig, men jag är tyvärr ganska trött just nu och det är lite full rulle hos oss, det gör att både minnet och orken försvinner lite. Jag brukar säga att jag har ett superminne och kommer ihåg allt, men märker tydlig skillnad när jag är trött, kanske inte alls konstigt. Långa dagar, korta nätter med lite sömn och gör Karro väldigt trött!

Idag firar Adde och jag vår 13:e bröllopsdag, Spetsbröllop! Det ni, jag känner mig alldeles för ung för att ha varit gift i 13 år… men ändå 😉

Men nu till Fredagsfrågorna… ElisaMatilda har valt ”Aldrig säga aldrig” och det är tredje gången vi svarar på temat.

1. Vad är något typiskt för sommaren du aldrig har gjort? Sett den ”riktiga” midsnattsolen, den där som bara finns i norr. Älskar Sverige på sommaren och ljuset, älskar ljuset, och drömmen är ju att se midnattssolen och nån gång få uppleva norrskenet.

2. Vilken genre läser eller tittar du aldrig på? RomCom eller Romantisk Komedi, bland det värsta jag vet. Senaste RomCom som jag frivilligt såg var Bridget Jones Diary, och jag var väl mindre imponerad även om den var stundtals rolig kändes den också väldigt fjantig.

3. Vad skulle du bara göra om du fick 1 miljon kronor? Ingenting, finns inget som jag skulle göra annorlunda om jag fick 1 miljon. Vill jag göra något så gör jag det eller sparar ihop till det.

4. Vad är något du gjort en gång men aldrig igen? Jag försöker ju tänka ”aldrig säga aldrig” så det finns nog inget jag inte kan tänka mig göra igen, eller självklart, jag vill aldrig mer få Njurstensattacker och ha den smärtan men sånt känns inte riktigt som det räknas in som något jag valt att göra.

5. När går du aldrig över gränsen? Att trampa på andra, våld och kriminalitet. Där går mina gränser.

Du kanske också gillar…

9 kommentarer

 1. sett norrsken i Göteborg en höst, speciellt.

  1. Karoleen säger:

   Häftigt -att se det så långt söder ut!

 2. säger:

  Midnattssolen skulle jag vilja se någon gång. Måste vara en upplevelse. Intressant att läsa dina svar och grattis till 13 år!

  1. Karoleen säger:

   Verkligen! Det är ju något av det vackraste tycker jag.

 3. nej, inga fler njurstensanfall, tack! nej, jag hade inte heller valt, men inte desto mindre fick jag en. nu skulle jag åtminstone känna igen den. romantisk komedi är förfärligt. inget får mig att lämna Sverige på sommaren

  1. Karoleen säger:

   Usch ja, man känner ju igen det innan det händer med den gör inte situationen bättre. Man kan liksom inte göra situationen bättre, tyvärr. Lämna Sverige på sommaren är svårt!

 4. I miljon skulle nog vara en bra reserv när jag tänker efter.)

  1. Karoleen säger:

   Jamen det har du rätt i, en reserv som kan ligga och vänta på rätt tillfälle att användas 😉

 5. […] som länkade förra veckan var: Klimakteriehäxan, Madeleine, Mrs Calloway, BP, Monika, Karoleen, Bokdamen, Janerik, Teskedsgumman, Hannele, Paula, Susie, Ejmis, Ingrid, Lena, Robert, Susanne, […]

Kommentarer är stängda.