Blog

Bloggutmaning September 2021: 2 september

Följ stigen mot framtiden…

Orsakullan frågar i sin bloggutmaning:

Imorgon är en annan dag, hur ser du på framtiden?

Fråga för den 2:a september

Jag har lite delade tankar om framtiden. På ett väldigt personligt plan tycker jag ändå att framtiden är ljus, jag känner på mig att det kommer bli bra med det mesta. Jag har planer, önskningar och en känsla av positivitet.

Problemet är att jag har sämre tankar om att Världen kommer ”bli” bra i framtiden. vi blir mer och mer egoistiska för varje dag, vi jobbar hellre för oss själva än tillsammans och idioti är snarare en standard än ett undantag. Jag hade önskat att världen kändes säker för alla, att alla har samma rättigheter och samma skyldigheter. Att vi älskade mer än hatade. Men tyvärr är det inte så det är helt enkelt… tyvärr!

Du kanske också gillar…