Blog

Bloggutmaning September 2021: 5 september

Orsakullan frågar i sin bloggutmaning:

Kosta vad det vill…

Fråga för den 5:e september
Påskgodiset, en till Påskkärringarna och en till oss! ☺️

men när det kommer till lösgodis (min största last i livet) finns det nästan inga gränser! Jag älskar lösgodis och mixen av godis gör mig lycklig och priset är sekundärt! Att kunna variera bitarna och smakerna efter varandra är det bästa! Men jag gör samma om jag t.ex. har två mackor med olika pålägg, då tar jag helst en tugga av den ena och sen en tugga av den andra och så tillbaka till den första. Jag vill gärna ha variationen ☺️😉 Och det är därför jag heller inte gillar att äta rester eller samma lunch flera dagar i rad. Det är helt enkelt tråkigt! Och det gäller godis också, jag köper nästan aldrig en godispåse innehållande 1 typ av godis, utan hellre då en Gott och Blandat med olika bitar. En lösgodispåse är bland det bästa jag vet, massor av olika godisar att välja och vraka mellan i den ordningen jag känner för stunden. Love it!

Du kanske också gillar…