Allmänt, Blog

Bloggutmaning September 2021: 13 september

Maxen!

Idag för 7 år sedan hämtade vi hem våran älskade Max, sötaste lilla stor-örade och långbenta lilla rangliga unghunden som blev en sån given plats i vår familj.

Orsakullan frågar i sin bloggutmaning:

När skolmatsalen serverade…

Frågan för den 13:e september.

fisk med citronsås var jag lycklig! Jag åt bara ”skolmat” 1:an till 5:an i Sverige och mellan 1:an och 3:an åt jag specialkost utan fläskkött, men det innebar ofta att jag fick vegetarisk mat som bara var vidrig. Jag har hemska minnen av vita tjocka kokta veg-korvar som var kräkframkallande. Och då åt jag väldigt lite! Så när jag klagade hemma på att det var så äcklig mat i skolan, och jag allt som oftast vägrade lunchen, så fick jag ändra kosten och åt allt som serverades. Och då blev det mycket bättre med maten och jag minns mest att maten var god, men favoriten var helt klar den vita fisken med citronsås. Nån som har recept på den???

En annan god fisk… Teriyakilax!

Du kanske också gillar…