Blog

Bloggutmaning September 2021: 18 september

Orsakullan frågar i sin bloggutmaning:

Melodikryssets dag idag. Deltar du?

Fråga för den 18:e september.

Har aldrig valfritt lyssnat på Melodikrysset, jag har självklart hört det någon gång hemma hos andra men aldrig lyssnat på det själv. Men det är nog för att jag inte växt upp med detta och för att jag inte är så förtjust i radion överlag. Jag lyssnade enbart på Bandit när jag valde att lyssna på radio tidigare, finns ju inte längre som “vanlig” radio. Det är pladdret som jag inte gillar… 😉 Men åter till Melodikrysset, är det något man bör lyssna på tycker ni? Jag gillar korsord men jag gillar inte de där ledtrådarna, för någon tyckte de var väldigt fyndiga när de kom på dem och de är egentligen inte roliga eller fyndiga.

Du kanske också gillar…