Blog

Bloggutmaning September 2021: 29 september

Orsakullan frågar i sin bloggutmaning:

Äta upp eller slänga mat.

Fråga för den 29:e september.
Godaste sushi äter jag alltid upp!

Jag tycker det beror på var man är, hemma så behöver man inte äta upp, men om man är bortbjuden så behöver man äta upp. Det är inte bra att äta upp bara för ätandets skulle tycker jag. Och jag vet hur illa jag mår om jag skulle tvingas äta upp något jag inte vill ha, så hos mig behöver man inte äta upp. Jag vet i bland kan det vara så att jag är supersugen på en speciellt maträtt men så när jag börjar äta, så är jag inte sugen längre, då slutar jag helt enkelt att äta, för mig är det inte lönt att äta något som jag inte tycker är gott! Sen är det ju inte dumt att ha rester hemma, då slipper man laga mat en annan gång 😉

En liten god pizza är ju alltid trevligt =)

Du kanske också gillar…