Food

Fredagskväll

Efter en heldag på jobbet åkte jag via CG på vägen hem. Hade tänkt mig lite plock till middag, så det var några saker som saknades hemma. Väl hemma hade det blivit mörkt och vi tände ljus och fixade i ordning Plockbrickan.

Blev en härlig blandning med många olika smaker precis som jag vill ha det! Vi körde några Mozzarella sticks och Chili Cheese i ActiFryen och det serverades med en BBQsås och en Sweet Chilisås. Små krustader med Skagenröra, Rökta räkor, 2 sorters ölkorvar, färskostfyllda chilis, vitlöksfärskost, Rotterdam-stavar, en krämig Brie, en Saint Agur, och en Marquis som serverades med Tuc och rån. Milanoskinka, Tryffelsalami och Magnifico salami, småtomater, Mintchoklad, och Guacamole Doritos.

Bullen låg nära och tiggde… 😉 Att han aldrig lär sig att det inte blir något. Men den där blicken är så gullig!

Några öl till och det blev en väldigt trevlig middag i soffan med mina älskade! Vi avslutade vårt Harry Potter-maraton med Deathly Hallows del 2 och Oktober traditionen efterlivades även i år! (Men det finns ju föer oktober och Halloween filmer man kan se 😉)

Du kanske också gillar…