Blog

Smakbox: Höstmix

  • Smakinriktning Nyfiken
  • Boxpris: 199 kr
  • Antal produkter: 24 st
  • Pris i butik*: 485 kr (varav extraprodukter 82 kr)

j2bwgg

Vill du ha 10% på din första box? Använd koden ovan! =)

Produkter från: WATER BY OSKAR, ZOÉGAS, NICK’S, LÄKEROL DENTS, MUTTI, ERIKSBERG, POLLY, FONTANA, GØL, HANUTA, ESTRELLA, SOMBREROS, DUMLE HAVREDRYCK, FAZER, COCA-COLA, NUTISAL, FANTA, KIVIKS MUSTERI, JELLY BELLY, PASTA BERUTTO, UNCLE BEN’S, NESTLÉ CINI MINIS, KINDER, GEISHA, STARBUCKS BY NESPRESSO

Jelly beans är alltid gott!

Blev tyvärr inte lika glad i denna box som i förra då jag fick många nyheter som jag själv inte testat. I denna fick jag vissa nyheter men det kändes som att det var ganska många gamla saker, som t.ex. vem har inte drukigt Coca-Cola eller Fanta? Ölen har skickats i boxen ett flertal gånger tidigare och även Läkerolen, Nicks, Zoegas och Uncle Ben’s riset. Tråkigt, när boxen är just varianten Nyfiken.

Nytt för mig var dock Sombreros från Estrella som jag tyckte var väldigt goda! Jag tycker om de vanliga Sombreros, det är något jag känner igen från min barndom. Polly Lakrits har jag heller inte testat ännu, och dessa var goda, men kanske inte så att jag skulle köpa en påse, utan snarare som i en lösviktspåse. Pastan var väldigt trevlig, men bara “pasta”. Dock var GØL väldigt goda! Men boxens betyg blir tyvärr… meh….

Du kanske också gillar…