Blog

Bloggutmaning December 2021: 6 december

Orsakullan frågar i sin bloggutmaning:

Mitt drömfordon.

6 december

Det finns många snygga och läckra bilar, jag är väldigt förtjust i en en Shelby Cobra t.ex det är en riktigt snygg bil! Men Baby, en 1967 Chevy Impala från Supernatural är nog den snyggaste bilden jag sett! Sen är det väl att jag älskar Supernatural som gör att bilen blir extra snygg!

Chevy Impala 1967 – Baby!

On April 21st, 1967, the Hundred millionth GM vehicle rolled off the line at the plant in Janesville. Three days later, another car rolled off that same line. No one gave two craps about her, but they should’ve. Because this 1967 Chevrolet Impala would turn out to be the most important car… no, the most important object in pretty much the whole universe.

Chuck Shurley in Swan Song (Supernatural).
Sam and Dean Winchester med Baby!

Du kanske också gillar…